Selamun aleyküm kardeşlerim; Uzun zamandır burada birinize bir kitap hediye etmek niyetindeydim. Ve bu kitap Ben Zübeyde olmasını düşünüyordum. Fakat yine de siz istediğiniz kitabı yazabilirsiniz, isteyen yine bu kitabı yorumda belirtebilir. Bu iletiyi yazmadan evvel aklıma geldi, ki bir sevdiğim arkadaşım iki hafta sonra yks ye girecek.. Onun niyetine bu hediyeleşmeyi yapıyorum. Yoksa erteleyebilirdim.. Sizden isteğim bu hediyeleşme esnasında ve sonrasında sınava girecek arkadaşıma dua etmeniz, iletiyi gören herkes dua ederse sevinirim çünkü sınavdan en az 115 net yapması gerekiyormuş. Bu hediyeleşmeyi cumartesi günü yahut cuma gecesi sonuçlandırırım. Selametle kalın.. 🍃
Hediyeleşmek Sünnettir ♡
2.532 Gösterim
Aleyküm selam, Allah emeklerinin karşılığını versin... Ben Zübeyde kitabını okudum ama başka bir kitapla mutlu olurum ❤️
Ve aleyküm selam kardeşim Müminlerin Annesi Hz. Fatıma inşeallah seçme şansım varsa bunu tercih ederim. Yoksa da sizin hediyeniz baş göz üstüne 🥰Ayrıca dua grubumuzda arkadaşınız içinde dua rica edecem, mevlam kimin ne muradı varsa hayırla nasip etsin inşaallah. Rabbim o gün tüm kardeşlerimizin yâr ve yardımcısı olsun🤲
Furkan
Allah razı olsun 🍃
Furkan
Rabbim hayırlısıyla iyi bir sonuç almayı nasip etsin Ikigai - Japonların Uzun ve Mutlu Yaşam Sırrı
Bende sınava gircem umarım herkes istediğini kazanır 🤗
Aleyküm selam Ben Zübeyde okumadım çok merak ettim şimdi
Ve aleyküme selam. Çıkınca belirtmek isterim