Kitap Önerisi Part 3
Yine fantastik ağırlıklı bir öneri olacak. Bu defa romantik ve distopya da içeren bir liste. Part 1 İçin: #300900777
2 +1'leme
2.163 Gösterim
Eline sağlıkk 💓 Benden Daha Kötüsü Varsa O da SensinBenden Daha Kötüsü Varsa O da Sensin ilgimi çekti plot twistini merak ettim 😁zaten kitap konusuna doctor who fanlarına göre demişler hemen gönlümü çeldi bayağıdır romantik komedi okumuyorum bu türden uzaklaştım romcom okumak istediğim zaman alırım aklımda bulunsun
Cinder serisini okumadığım için eksik hissediyorum (tüm 1k ahalisi okumuş ve bayılmış sanırım)en kısa zamanda okuyacağım😔
Normalde kitap öneri iletisi atanlar sadece kitabın adını yazıyorlar çok sinir oluyorum👉🏻👈🏻 böylesi cook daha iyi emeğine saglik
Çoooookkkk teşekkür ederiiimmm 🫶🏻🫶🏻 ben de hiç hoşlanmıyorum o öneri gönderilerinden
aybüke y.aybüke y. önerilerini dikkate alcaaaam💖
Al al all, çok öneririm hepsiniii (tatlı tesadüfleri çok değil)
Cinder distopya miydiii ben fantastik diye biliyordum bak baya şaşırdım
Bilimkurgu, distopya ve romantizm diye geciyor ask ama icinde fantastik birkaç unsur var 🫶🏻
Ellerine sağlıkk harika olmuş özellikle Caraval'ı hiç bilmiyordum yakında okuyacağım çok heyecanlandım ✨️ Hırsızların Dansı'nı ise asla sevemeyeceğim sanırım zor bitirmiştim 🫠
Caravalı öneririm mutlaka, hırsızların dansı sanırım herkese hitap etmiyor ama ben seviyordum😔 fantastiği biraz az belki o yüzden sevmemişsindir, teşekkür ederiiiimmm 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Kitaplar hakkındaki eleştirilerinizi okudum ve çok beğendim. Bunu tıpkı bir işinizmiş gibi ciddi yapmışsınız. Tebrik ederim 👍
Çok teşekkür ederim yorumunuz için 🙏