Atma Ziya! :)
Şener Şen'in Ziya tiplemesine bir de bu gözle bakın. Yazı kalbime dokundu, belki sizin de kalbinize dokunur. izdiham.com/seda-nur-bilici...
Çok güzel anlatmış, naif işte.. Şöyle bir yazıya rastladım ben de çok sevdim Şener Şen işin içinde iyi ki var :) cemcemii.com/sener-sen-sevin...
Kübra
Güzel bir yazıymış evet. Şener Şen sevinci. Böyle bir tabir olsun dilimizde. Hakkıdır.
Şuan aç olduğum için mideme dokunacak bir yazı lazım bana ondan da var mı elinde. :P :D Hazır dokunmuşken doyurursa çok makbule geçer söyleyeyim. :D
Kübra
Evet sen ve Osman Y. benim hesabı sabote etmeye yeminli iki karakter, bir gün sizin kalbinizi kürekle döveceğim o olacak :) Böylece attığın da direk mideye girer duygusuz insan. :) Git döner ye bol soğanlı zengin işi :)) [Osman Y. normal bir yapmış galiba, gidip bakıyım.]
''Ziya’nın çocukluğunu hayal edemeyiz hiçbirimiz. Gökten orta yaşıyla yeryüzüne inmiş gibi gelir.'' ben Şener Şen'in de çocukluğunu hayal edemem :))
Kübra
:))) Aslında o ciddi bir insan. O rollere nasıl giriyor bilmem. Yorumunuz çok tatlı. :)
Hata veriyor linki açamadım.
Sevindim :)