Üzüldüm... Tekrar görüşmek üzere...
Herkese merhaba 🙋🏻‍♀️ 🤗 ➡️ Çoğunuzun bildiği gibi bu sene 11.sınıfa geçtim 🤭. ➡️ Malum üniversite sınavına da adım adım yaklaşıyorum 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️. ➡️ Artık derslerimi daha da sıkıya alıp, daha özen ve dikkatli çalışmalıyım 📖 📚. ➡️ Bundan dolayı bu siteye girişlerimi, paylaşımlarımı,alıntılarımı, yorumlarımı azaltmayı düşünüyorum 😢. ➡️ Alıntılarımda, iletilerimde, yorumlarımda, paylaşımlarımda ya da mesajlarımda ;kırdığım, incittiğim, üzdüğüm kim/kimler varsa tek tek özür diliyorum 💐. ➡️ Güzel dostluklar için, hepinize teşekkür ederim 🤗💐🌺. ➡️ Gider ayak, gideceğimi haber vererek, çoğunuzu da sevindirmeyi ihmal etmedim 😂🙋🏻‍♀️. Üzüldüm ya😢😢. Kendinize iyi bakın. Ara ara görüşmek dileğiyle 💐💐
İlişkiler
Allah'a emanet ol derslerinde başarılar. Allah muvaffak eylesin. Ha bu arada bu ösym amcaya sakın güvenme. Allah gönlüne göre versin rn hayırlı olanı versin. Selam ve dua ile.. 😊😉
Çok teşekkür ederim. Amin inşAllah. Tekrar görüşmek üzere 💐💐💜
Güle güle tatlı Gökçe 🤗 eğitim hayatında ve yaşamında başarılar mutluluk her daim seninle olsun 😊💙💐💐
Teşekkür ederim. Seni özleyeceğim yüreği yüzü kadar güzel olan insan, 💐💜
1 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Hey maşallah kız sana, ben 11.siniftayken lay lay lom takılıyordum sen 100 tane kitabı okumuş bitirmişsin bile 👏👏 gelecek nesilden ümidim artmaya başladı sayende 😁 Rabbim derslerinde başarılar versin, üni için gönlündeki bölümü kazanmanı nasip etsin inşallah 🤗
Teşekkür ederim. Kitap okumayı çok seviyorum 💜. Amin. İnşAllah. Tekrar görüşmek üzere 💐💐