Gecenin sorusu
Türkiye'nin giriş kapısına bir şey yazacak olsanız, ne yazardınız? Edit:Girmeyin Dolu! 😂
Batı kapısında size ihtiyacımız var Doğu kapısında sizden çok var
Arkadaşlar burada milliyetçilik yaparak puanınız artmıyor lütfen sadece tek bir halktan bu ülkenin ve bu coğrafyanın oluşmadığını hatırlayın.Çünkü bu kadar kitabın arasında eğer hala insana evrensel olarak bakamiyorsaniz,ne yazık ki başka tedavi kalmamış demektir.(Ben milliyetçi bir insan değilim ve gerek de olmadi.Çünkü ben bu topragin insanıyım ve milliyim.Külturunu ve dilini layıkıyla yasatiyorum)
Aslında yazsak kapıyı da çalarlar boş yani😂😂😂
Güncel olarak şu eklenebilir: Tiktokcular Giremez! 😂😂😂
Dangerous!! "The Turkish are such a nation that if we attack all of them we must destroy life or if we let one survive, it will establish a new state and take revenge ...... ". Adolf Hitler Kendinize gelin :)) ayağınızı denk alın ... Çeviri : "Türkler öyle bir millettirki, eğer saldırırsak tamamını yok etmemiz gerekir... Yoksa 1 tane bile hayatta bırakırsak, yeni bir devlet kurar ve intikamını alır......" Çeviri de eksik varsa affola ;)
Şükür ki müthiş bir yorum buldum.ne kadar cahilce dalga geçilmiş zira cennet vatanimizla
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın, Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bu yorum görüntülenemiyor