HAZİRAN AYI KİTAP KAZANANLARI
KİTAP KAZANAN HERKESE TEBRİKLER ÇEKİLİŞİMİZ SONA ERMİŞTİR :)) Öncelikle bu çekilişe bağışladığı kitaplarla, emekleriyle, paylaşımlarıyla katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim. Sizlerin sayenizde çok daha güzellerini birlikte yapacağınıza şüphem yok. Şimdi kazananları seçme vakti.. Çekilişi alfabetik sıra ile yapmaya başlıyorum. Kitabın altındaki profil, kitabı kazanan şanslı kişiye aittir. Bu şekilde anlayabilirsiniz hangi kitabın kime çıktığını. Kitap kazananlarla kitabı gönderecek kişi iletişime geçecektir. Adam Fawer - Olasılıksız https://1000kitap.com/Sultanipek Ahmet Şerif İzgoren - Avucunuzdaki Kelebek İşrak Gülseverİşrak Gülsever Balzac- Vadideki Zambak Doğan KoklarDoğan Koklar Cenk Çalışır - Satranç Cinayetleri Şeyma iremŞeyma irem DİDEM MADAK - AH'LAR AĞACI DİDEM MADAK - PULBİBER MAHALLESİ ( 1 kişiye gönderilecek) https://1000kitap.com/cerrahhanim Friedrich Nietzsche - Alacakaranlık Şeyma HazarŞeyma Hazar GABRİEL GARCİA MARQUEZ - KIRMIZI PAZARTESİ https://1000kitap.com/FatmaAltunkeserTufekci GİORGO BASSAN - BALIKÇIL Gül SultanGül Sultan Grigory Petrov - Beyaz Zambaklar Ülkesinde BeyzaBeyza Halil Cibran - Ermiş https://1000kitap.com/ip_sultan Hasan Ali Toptaş - Yalnizliklar Yeşim UzundalYeşim Uzundal James Patterson -Balayı meryemmeryem James Patterson - Güller Kırmızıdır EkimEkim Joanne Haris- Mavi gözlü çocuk https://1000kitap.com/ElifKirik Ken Grimwood - Sil Baştan Tuğçe ErsoyTuğçe Ersoy Mai Jia- Deşifre Deha https://1000kitap.com/gokay34 Markus Zusak - Kitap Hırsızı İsaİsa Murat Menteş Antika Titanik Beyza GültekinBeyza Gültekin Nilüfer Açıkalın - Saklı Safkan M.E.T.M.E.T. Orkun Uçar - Metal Fırtına 2 3 4 (tek cilt) Ulaş Faruk AkpınarUlaş Faruk Akpınar Sarah Jio - Mart Menekşeleri Zehra ZenginZehra Zengin Sezgin Kaymaz - Uzunharmanlar'da Bir Davetsiz Misafir FirdevsFirdevs Soner Yalçın-Bu Dinciler O Müslümanlara Benzemiyor Hayatı Türk filmlerindeki gibi sanan adamHayatı Türk filmlerindeki gibi sanan adam STEFAN ZWEİG - SEÇME ESERLERİ Furkan TurangülFurkan Turangül William Golding - Sineklerin Tanrısı Esra ataEsra ata Yusef Masadow - Rima'ya Mektup (imzalı gelecektir) Şaziye ismailoğullarıŞaziye ismailoğulları Yuval Noah Harari - Sapiens YarenYaren Zehra Yiğiter - Hayatın İnsanları (3 adet) 1 - Memnune DemirelMemnune Demirel 2 - Güz GülüGüz Gülü 3 - https://1000kitap.com/yusufbayar Zehra Yiğiter - İki Ölü Kanarya (3 adet) 1 - Nevzat polatNevzat polat 2 - Alev DemirAlev Demir 3 - Mustafa AğaMustafa Ağa
Çok teşekkür ederim kitap için. Hiç beklemiyordum çok mutlu oldum. Emeğinize sağlık
Ayhan GÜVEN
Biz teşekkür ederiz şimdiden keyifli okumalar :))
Ayhan GÜVEN
BAŞKA DOĞUM GÜNÜ OLAN VARSA EĞER KAZANAMASA BİLE BEN BİR KİTAP HEDİYE EDECEĞİM :)) 5 KİŞİ İLE SINIRLI
Çok teşekkür ederim, bugün aldığım en güzel haberdi bu. Emeğinize sağlık. İyi akşamlarr 🌸😊
Ayhan GÜVEN
İyi akşamlar keyifli okumalar :))
Çok teşekkür ederim, mutlu ettiniz beni.🙏 5 yorum hakkımın sadece ikisini kullanmıştım ve en çok istediğim kitap geldi.😊
Ayhan GÜVEN
En çok katılım yapıp, kazanamayanlardan olan Begüm hanım :)) size kitap çıkması bizi de çok sevindirdi. Keyifle okuyun inşallah
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Emeği geçen herkese teşekkürler.🌼
Ayhan GÜVEN
Sizin de emeğinize çok teşekkürler :))
İlk defa bir çekilişten kitap kazandım, emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum :)
Ayhan GÜVEN
Biz de size kitap kazandırmaktan dolayı mutluyuz :)) keyifli okumalar şimdiden
Bu sefer bana çıkmamış. Sağlık olsun 😊 kazananları tebrik ediyorum. Keyifli okumalar diliyorum. Bu etkinliği sağlayan Ayhan beye ve emeği geçen herkese teşekkürler 👏👏
Ayhan GÜVEN
Çok sağolunn:)) daha güzel etkinliklerde birlikte olalımm