2019 9. kitabı
Okunma: 31 Temmuz 2019 19:54
İlk okuduğum Livaneli romanıydı. Çevremden duyduklarımla çok akıcı beğeneceğim bir roman olacağını bekliyordum. Ama açıkçası bu kadarını da beklemiyordum. Kitap başlar başlamaz sizi içine alıyor sürekli bir merak duygusu içinde kitabın içine dalıyorsunuz. Sanki bir kitap içinde birden fazla kitap okuduğunuzu hissediyorsunuz. Kitabı bitirdiğinizde sondan başa doğru tekrar okuma isteği doğuyor. Kitap somut olarak bitiyor ama aklınızda hala bir çark gibi işlemeye, merak uyandırmaya devam ediyor. Muhteşem bir roman... Yeni okuyacak arkadaşlara önerim kitap içinde size farklı gelen bölümleri not almanız kitabı bitirdiğinizde o bölümlere dönerek o bölümlerin neden farklı geldiğini anlayacaksınız.
Kardeşimin HikayesiZülfü Livaneli · Doğan Kitap · 2019126,7bin okunma
Huzursuzluk 'da süper bir kitap. Ve bir de Sevdalım Hayat 'ı çok beğenmiştim. Otobiyografi ama öyle sıkıcı bir otobiyografi değil. . Yazarımız "vah bana vaylar bana, ben neler yaşamışım da haberim yokmuş" diye başlamış ve gerçekten de muhteşem bir kitap çıkmış ortaya. . Roman tadında çok hoş bir Kitap. .
Serenad kitabını da tavsiye ederim 🙏😊