''EYLÜL AYI ÇEKİLİŞİ'' KİTAP KAZANANLAR
Çekiliş sona ermiştir. Kitap kazanan arkadaşları tebrik ederim. Keyifli bir çekiliş oldu. ''Kitap kazanan kişilerle, kitabı gönderecek bağışçı, en kısa sürede iletişime geçecektir.'' Öncelikle bu çekilişe bağışladığı kitaplarla, emekleriyle, paylaşımlarıyla katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim. Sizlerin sayenizde çok daha güzellerini birlikte yapacağınıza şüphem yok. Şimdi kazananları seçme vakti.. Çekilişi alfabetik sıra ile ve katılım azlığına göre yapmaya başlıyorum. Kitabın altındaki profil, kitabı kazanan şanslı kişiye aittir. Bu şekilde anlayabilirsiniz hangi kitabın kime çıktığını. Abbas Sayar - Yılkı Atı MeldaMelda Adam Fawer - Empati https://1000kitap.com/Blackwidow_ Adam Fawer - Olasılıksız https://1000kitap.com/Nurlu01 Adam Fawer - Oz https://1000kitap.com/hakuna_matataa Agatha Christie - Cinayetler Oteli Merve ErgülMerve Ergül Agatha Christie - Son Evdeki Tehlike Hilal DemirHilal Demir Alaaddin Külcüoğlu - Vurur Geceye Dipdalgaları Yüreğimin 1-Ayşe HilalAyşe Hilal 2-BurcuBurcu 3-MustafaMustafa 4-https://1000kitap.com/Kavinozcan 5-DuyguuDuyguu Ayfer Tunç - Aşıklar Delidir https://1000kitap.com/ozgurist48 Bayraktar Bayraklı-Kur'an'sız Müslümanlık Dikkat: Kitabın altı çizilidir HaticeHatice Canan Yücel Eronat - Köy Enstitüleri Dünyasından Hasan Ali Yücel'e Mektuplar SerendipçeSerendipçe Daniel Mendelsohn - Kayıp https://1000kitap.com/Esrabtk Doğan Cüceloğlu - İçimizdeki Biz (5 ADET) 1-Bay S.Bay S. 2-https://1000kitap.com/Storming 3-https://1000kitap.com/vasfiye_20 4-Berrin NurBerrin Nur 5-İhsanİhsan Dostoyevski - Budala DİKKAT: Sonsuz Yayınları TuğçeTuğçe Emre Kongar - Tarihimizle Yüzleşmek Özden YıldızÖzden Yıldız Faddey Venediktoviç Bulgarin - Mitrofan’ın Ay Serüveni OrhanOrhan Franz Kafka - Dava Ş. ParlakdağŞ. Parlakdağ Franz Kafka - Dönüşüm BəyzaBəyza Goethe - Genç Werther'in Acıları Burak KahramanBurak Kahraman Hacı Angı - Bir Köy Enstitülünün Anıları AysenurAysenur Halit Kıvanç - Telesafir FatimaFatima Handan Saraç - Sarı Defter SeherSeher Haruki Murakami - Rüzgârın Şarkısını Dinle Hayatı Türk filmlerindeki gibi sanan adamHayatı Türk filmlerindeki gibi sanan adam HZ. MUHAMMED'in Hayatı eksiup.com/p/9m1586492n5b Merve ErgülMerve Ergül İskender Pala - Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk MerveMerve İskender Pala - Efsane HuriyeHuriye Jean Baudrillard-Nesneler Sistemi Dikkat: Kiitabın altı çizilidir Dilek DenizDilek Deniz Jean Christophe Grange - Siyah Kan Fatmanur ÇağlarFatmanur Çağlar John Verdon - Şeytanı Uyandırma https://1000kitap.com/Qund Jülide Sevim - Tırtıllara Özgürlük https://1000kitap.com/Kyzell Mehmet Rauf - Eylül Dikkat: (Bordo siyah yayınları) Mert ÇetinMert Çetin Nietzsche - Böyle Buyurdu Zerdüşt DİKKAT: Neden Yayınları HaticeHatice Osman S. Arolat - Bir Gençlik Liderinin Anıları (1959 - 1974) SümeyyeSümeyye Peyami Safa - Dokuzuncu Hariciye Koğuşu https://1000kitap.com/orpheusx Pierre Gilliard - Rus Sarayında On Üç Yıl EsraEsra R. Şanal - Kuantum Olumlama https://1000kitap.com/EsraKirik Robin Sharma - Koza Kelebeği Bilmez Leyla YılmazLeyla Yılmaz Stefan Zweig - Satranç (2 adet) 1- YağmurYağmur 2- Ayşe Nur HümeyraAyşe Nur Hümeyra Sue Miller - Senatörün Karısı(Cep boy) ismailismail Sunay Akın - Bir Çift Ayakkabı Serhat çiçekSerhat çiçek Tess Gerritsen - Çırak Songül mertSongül mert Tolstoy - Diriliş DİKKAT: Sonsuz Yayınları https://1000kitap.com/kucuk_karabalik Tolstoy - Hacı Murat HeredotHeredot William Shakespeare - Romeo ve Juliet ŞeydaŞeyda Yakup Kadri Karaosmanoğlu - Yaban Ayfer ŞahinAyfer Şahin Yusuf Atılgan - Aylak Adam https://1000kitap.com/Selverkaya Zehra Yiğiter - Hayatın İnsanları https://1000kitap.com/Basakdr Zehra Yiğiter - İki Ölü Kanarya özge demirözge demir
Emeginize sağlık 😊 Teşekkürler😊
Ayhan GÜVEN
keyfli okumalar şimdiden :)
Kendisine kitap çıkan arkadaşları tebrik ediyorum. Gelecek aylarda gönderilecek kitapları merakla beklerken ben de başka başka kitaplar eklemeye çalışacağım. Daha çok katılalım ve çok daha fazla arkadaşımızın kitap sahibi olmasını sağlayalım. Unutmayalım veren el alan elden üstündür.
Ayhan GÜVEN
Altın yürekli bağışçılarımızda ilk sıralardasınız Serhat bey. Katılımlarınız birçok arkadaşımızı her kat kat mutlu etmeye devam ediyor. Yüreğinize sağlık çok teşekkür ediyorum size 👏🏻👏🏻👏🏻
Bu yorum görüntülenemiyor
Bi de İskender Pala çıkarsa değmeyin keyfime 😄 tamam tamam sustum 🤐😅
hiç çıkmayan da var :))
SABAH GÖRDÜM AŞIRI MUTLU OLDUM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ♡
Ayhan GÜVEN
Günaydın ve mutlu günler o zaman :)) keyifli okumalar
Kayıp kitabını kazanmışım inanamıyorum gerçekten çok teşekkür ederim adil bir çekiliş oldu.
Ayhan GÜVEN
Tebrikler :)) adaletten yana şüpheniz olmasın. En hassas olduğum konudur.
İlk defa bir cekilisten kitap kazandim tesekkur ederim, herkese keyifli okumalar dilerim.
Ayhan GÜVEN
Size de şimdiden keyifli okumalar :))