EKİM AYI KİTAP ÇEKİLİŞİMİZ
Çok teşekkür ederim. İlk kez bir çekilişten kitap kazandım. 👏
keyifli okumalar :)))
Ayhan GÜVEN
YİNE BİRBİRİNDEN GÜZEL KİTAPLARLA BULUŞTURDUK BİRBİRİMİZİ. KATILAN-KİTAP GÖNDEREN HERKESE ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER. KAZANAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDERİM. BÖYLE GÜZELLİKLERİN ÇOĞALMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMALIYIZ HEP BİRLİKTE. ''DAHA FAZLA KİTAP-DAHA ÇOK MUTLULUK DEMEKTİR..'' paylaşmak güzeldir arkadaşlar. sizler de kitaplarınızı kasım ayındaki çekilişte paylaşabilirsiniz :))
Kendimi ve diğer kitap çıkan arkadaşları tebrik ediyorum. Arkadaşlara tavsiyem, okuyalım ve gelecek ay başkaları da kazanıp okusun diye tekrar çekilişe ekleyelim...
Ayhan GÜVEN
inşallah olur oı zaman :))
Bu, burdan kazandığım ikinci kitap. Çekilişi düzenleyen Ayhan Bey'e ve kitabın sahibi Bilal Bey'e teşekkür ederim. 🙏😊
En sevdiğim kitap hediyesi almak:) şansıma güvendiğimden değil, kitapları sevdiğimden bu çekilişe katılmıştım. Günüm güzelleşti teşekkür ediyorum emeği geçenlere.
Ayhan GÜVEN
keyifli okumalar şimdiden :)
Bu yorum görüntülenemiyor