Merhaba herkese, Geçtiğimiz haftalarda Neslihan hocam hepimizin oldukça zevk aldığı bir etkinlik başlattı: “Hikaye tamamlamaca etkinliği”. İlk olması sebebiyle, ufak tefek karışıklıklar da oldu,
Etkinlik
kahramanı alıp memlekete götürebilirim yani :))
Pek de makul olmadı işte:) Karakter bütünlüğü kayboldu.. Oldukça karizmatik, genç yakışıklı ve gizli kapaklı işlere bulaşmış bir genç, gece annesinin koynunda uyumaya yeltenince hepimizin gözleri fal taşı gibi açılmıştı :)
Kurallar güzel olmuş, tecrübe böyle bir şey sanırım. :) Beni de tekrar yazabilirsiniz. Bir de benim kurallara ek olarak önerim şu: Her yazıdan sonra birleştirme işlemi yapılıyor ya. Onu yorum olarak yapmayın. Çünkü birleştirince o çok uzun oluyor ve takip zorlaşıyor. İki ileti olsun. Bir tanesinin altında katılımcılar hikayelerini yazsın. Bir tanesinde de güncel olarak hikayenin son hali olsun. (İleti güncellenebiliyor zaten, her katılımcıda tekrar güncellenir.) Hikayenin paylaşıldığı iletinin altına 'Tartışmalar, eleştirler, yorumlar şu iletinin altında yapılmalıdır: #iletilinki' diye bir not da düşülür. Bu durumda üç ileti olur. Bir tanesi bu ileti olur, katılımcıların belirlendiği. İkincisi ilk hikaye parçası ve yorumlarda devamının paylaşıldığı ileti. Üçüncüsü de hikayenin güncel halinin ve yorumların olduğu ileti olur. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. :)
Ben de katılabilirim :)
Dağıldığı için toplarlamıştın zaten Yasir :)
martinden emraha dönüş akla yatkın,makul şekilde olmuşsa itirazım olmaz :))