Okuma Etkinliği !!!
Arkadaşlar merhaba, Muhammed Emin Yıldırım hocamın İnsanî İlişkilerde İlahî Ölçü kitabının kritiğini bizzat hocamız 30 Mayıs Cumartesi günü saat 21:00'da Siyer TV'de canlı yayında yapacaktır. Biz de bir etkinlik oluşturup cumartesi yayına kadar kitabı okuyalım mı? Katılmak isteyen arkadaşlarımı bu gönderi altına bekliyorum :) 1- @iyiki_kitaplar_var 2- @blindereiferistfeuerohnelicht 3-Burak Ünal 4- Eda Taşgın 6- Musab Yolcusu 7-@klasdurus 8- HÎRÎ 9- Muhavele 10 Hira 11@Betullyc 12 hânne 13 @Smsuslu 14 @Izdehera 15 Feyza Gül Doğru 16 Sittinsene Gezenti 17 Ebabil 18 Zeynep Kıymet 19 Ümran gul 20 X 21 drbetty 22 @aysenursaglam 23 @mrvyn Hanımzade 24 Ranuna Ayaz 25 Fenci 26 Rana Yaldız Bilen 27 @F_btll 28 müteneffir 29 Vildan 30 Nefise çayır 31 @Aysegulce_Gulce 32 Sedanur Demirci Yılmaz 33 @klasdurus 34 @bsrtrkr 35 @kezibanDemir 36 Sittinsene Gezenti 37 Rümeysa Üstündağ 38 Okuyanhanimm 39 @ElifGed
Din
··1 alıntı·
Muhayyîr
Herkese katıldığı için teşekkür ederim arkadaşlar :) Allah hepimizin hidayetini ve ilmini arttırsın inşallah..
Muhayyîr
Arkadaşlar Muhammed Emin Yıldırım hocamla görüştük. Hepinize selamları var :)
Hocam sizin sayenizde ilk defa telefondan kitap okuyacağım. Hayırlısı bakalım. Play kitaplar da olduğu bilgilendirmesi için de teşekkürler. Bilmiyordum. Görünce hemen alıp başladım.
Muhayyîr
İnşallah istifadeli okumalar dilerim :)
Muhayyîr
Başlıyor gençler doluşun :) youtu.be/Dq4jZ0oJrKw
Muhayyîr
Arkadaşlar ben bitirdim :) Saat 21:00'da görüşmek üzere inşallah :) Yayın linki > youtu.be/Dq4jZ0oJrKw
Muhayyîr
Arkadaşlar Hicri 1442 yılı ahlak okumaları ilk yayın Muhammed Emin Yıldırım 'nın inşallah.. >>> instagram.com/p/CAU3s0fAbnS/?...