·141 syf.·
2018 110. kitabı
ÖYKÜLENDİMDE GELDİM! Şimdi ne anlatsam ki?
Sırça KöşkSabahattin Ali · Yapı Kredi Yayınları · 202069,6bin okunma
1.009 Gösterim
Kitabı okumaya nasıl başlayacağım çözemedim bir türlü. Yardımcı olabilir misiniz? 🌿 edit: yanlış anlaşıldım.. bu sitede kitap okumaya nasıl başlanıyor, kitabı nereden okuyoruz.. onu kavrayamadım..
Tereddüt etmeden açın okuyun, su gibi akacaktır 🍃
1 yanıtı göster
"Şu tarihte Sabahattin ALİ’yi okumamış kaç kişi kalmıştır?" Dur hele daha ben varım onu okuyacak ve yorum yapacak olan. Madonna'sını okudum ve yazarın edebi kalemi ile içinden geçenleri bu denli güzel aktarabileceğini hiç düşünmemiştim doğrusu. Diğer eserleri de her zamanki gibi evde, kişisel kitaplığımda yerini koruyor ve bir gün benimle buluşacakları günü bekliyorlar. Kalemine, emeğine ve yüreğine sağlık. Çok hoş ve güzel bir inceleme çıkartmışsın. Keyif verici ve yormadan okutan bir çalışmaydı. Kalemin keskin, okurun bol ve bu yolda başarıların daim olsun inşallah. :))
Önceki 2 yanıtı göster
Ağaç olma ümidiyle diyelim o halde..
1 yanıtı göster
Dostlarına cevabı da yeterince acı değil mi? Bu memlekette yüzü gülen bahtiyar insan yok mu diyorlar ya cevabı da "Var mı?". Çok güzel bir inceleme hasretleme olmuş:)
Beni bitiren kısımda orasıydı. Teşekkür ederim bende hasretlendimm baya yansıttım ister istemez:)
aslında yeni bir edit eklemeliydim.. sitenin işleyişini anladım. sağolun.