Bazıları diyor ki siz bunları anlatarak mahrem olanı insanlara açıyorsunuz, karı kocanın yatak odasına giriyorsunuz..
3 çocuk yapın da nüfusumuz çoğalsın diyen devlet bir zahmet daha önce girdiği yatak odasına tekrar girecek ama bu sefer öğüt vermek için değil bazılarının o 3 çocuğu tecavüz ile yapmasını engellemek için girecek..
Sustukça insanlığımızdan çıkıyoruz. Biz sustukça 11 -12 yaşında kızlar evlendiriliyor, biz sustukça evlilik adı altında binlerce kadına - çocuğa tecavüz ediliyor. Yakında o korumaya çalıştığımız ahlak da kalmayacak sebebi ise sustuğumuz her şeyin insanlığımızı çoktan silip süpürmüş olması olacak..
Burada basit meseleler dönmüyor, lütfen herkes bunu anlasın burada tabakta kalan yemek, yıkanmayan çamaşır, bakılmayan bebek değil, apaçık şiddet - tecavüz dönüyor.
Burada kadınlar kocası ona “neden bu yemek tuzsuz biraz daha dikkat et olur mu” dediği için değil “yemek neden tuzsuz bilmem ne çocuğu” diyerek ölesiye dövdüğü için sorun var.
Anlayın, okuyun, anlatın bir şeylere sahip olacağız diye içeri soktuğumuz her şeyin ardında insanlığımızı kapı dışında bıraktırmayın ve siz de bırakmayın..
İçimi döktüm Sultan ablacım, incelemen her zamanki gibi çok güzel ve çok aydınlatıcı olmuş, iyi ki varsın, var ol. Senin gibi insanlara, kadınlara ihtiyacımız var..