2020 41. kitabı
Okunma: 01 Eylül 2020 20:18
Osman Şahin ile tanışmam çok değerli lise edebiyat öğretmenim Gönül. ile oldu iyiki de oldu o olmasaydı böylesine değerli bir yazarı ya çok geç bulurdum ya da hiç bulamazdım. Kitabı pdf olarak okuyacak olmak beni birazcık tedirgin etmişti hiç pdf okumayan birisi olarak ama kitaba başladığım andan itibaren gereksiz bir tedirginlik olduğunu anladım. Odaklanma problemi yaşarım diyordum ama kitabın içerisindeki cümleler buna izin vermedi. Benim için bir solukta biten ama yaşanan acıların bir ömür unutulmayacağı bir kitaptı. Yazarın 1983-84 yıllarında cezaevinde yaşadığı, gördüğü ve duyduğu olayları kaleme aldığı bu kitap, 12 Eylülde yaşanan küçücük çocuklardan tutun da yaşlı insanlara kadar yapılan hukuksuz yargılamaları, işkenceleri, infazları gözler önüne seriyor. İçerik olarak çok fazla betimleme olsa da bu betimlemeler o kadar canlı ki kitabın bazı bölümlerinde durdum gözlerimi kapattım ve kendime ''Ben bu yaşananları okurken dayanamıyorum, bu insanlar bu kadar işkenceye nasıl dayandı'' diye sordum. Okudukça sarsılacak, sarsıldıkça okuyacağınız bir eser. Yüreğinize ve kaleminize sağlık
Kolları Bağlı DoğanOsman Şahin · Cem Yayınevi · 1987165 okunma
Alıntılarını okurken de bu hassasiyetini hissetmiştim Eren. . Bilgeye benden de teşekkürler bizi bu derin kuyuya attığı için :)) emeğine sağlık 👍
Eren Karakaya
Ben de teşekkür ederim bizi keşfedemediğimiz, kalemi bu kadar güzel, değerli yazarlarla tanıştırdığınız için💯
Bu kadar "duyarlı" olarak okuman beni çok mutlu etti. İncememenden kitabın seni etkilediği o kadar belli ki yarın ben de başlayacağım,çok heveslendim şimdiden:) eline sağlık.
Eren Karakaya
Teşekkür ederim hocam💯