2020 50. kitabı
Okunma: 10 Kasım 2020 22:47
Bir psikolojik polisiye kitabı olan Gazap ile karşınızdayım. Eskiden polisiye türünde kitap okumuyordum ama artık okumadığımda eksikliğini yaşadığım bir tür oldu. Hatta uzun zamandır sık sık okuduğum bir tür haline bile geldi. Bu durumdan da oldukça memnunum. Çünkü edebiyata ve kitaplara tek bir manzaraya açılan pencereden bakmak yerine, farklı türden kitaplar okuyarak çeşitli manzarlara bakma fırsatı elde ediyorum. Gelelim kitabımıza; Gazap, kendi mahallesinde gizli dedektiflik görevini sürdüren Yıldıray ve mahalle arkadaşları ile mahallelerini korumak için verdikleri mücadeleyi gözler önüne seriyor. Esrarengiz olaylarla heyecanlı hâle gelen satırlardan önce daha ilk cümlelerden sizi içinize çekecek olan kurgu ve dile sahip bir kitap. Bir çırpıda okuyabileceğiniz incelikte olmasına rağmen sayfalar arasında zevk alacağınız ve zengin içeriğe sahip bir kitap oluşu insanın gönlünde taht kurmasını sağlıyor. Bazı kitaplar sonunun ne olacağını ortalardan belli eder ama Gazap gibi kitaplar ise sayfalar boyu gizemleri düğüm etmeye devam eder. İşte bu da okurken dikkati hat safhada tutar. Oldukça zevk alarak okuyacağınız Gazap kitabını herkese tavsiye ederim.
GazapMetehan Mete · Parana Yayınları · 202045 okunma
Teşekkür ederim
F.Betül U.
Rica ederim, ben teşekkür ederim ☺️