Basın açıklaması..
Bana yazan bazı arkadaşlar benim kimseyle alakalı bir paylaşımım yok. Kimseye göndermede yapmıyorum. Kendi halimde saçma sapan düşüncelerimi paylaşıyorum. Bana yazıp fake misin? Bilmem kimsin gibi şeyler yazmanıza gerek yok. Herkesin gerçekliği kendine benim kendimi ispat etmek istediğim bir kimse yok ne burda ne gerçek hayatta o yüzden kendiniz ekmekten nimet sanıp hesap sorma hakkınız olduğunuzu düşünmeniz benim hiç mi hiç umrumda değil. Herkes kendi pisliginde bogulabilir ben öyle yapıyorum çünkü.
Hesap kesinlike Allah' a verilir kullarına değil☝️
Alıntı
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
Allah'tan gelene razı olan kaderiyle küs kalmaz!
*"...Allah'ım!* *Şimdiye kadar yaptığım, bundan sonra yapacağım, gizlediğim ve açığa vurduğum, benden daha iyi bildiğin günahlarımı affeyle.* _Öne geçiren de sen, geride bırakan da Sensin._ _Senin her şeye gücün yeter."_ > (Buhârî, "De'avât", 60; Müslim,"Zikir",70)
Din İslam
Ölüm bizlere yaşam kadar hatta ondan da daha yakındır. Hiç hesap etmediğimiz, tahmin etmediğimiz, hazırlıklı olmadığımız bir anda mükâfat ve ceza âlemine gidebiliriz.
Duygu ve Düşünce
Buaradaburadayım
Bundan dört yıl önce burada hesap açtığımda; kitaplar hakkında konuşan, hayat deneyimlerini paylaşan, gerçekten arkadaş edinebileceğim kaliteli bir ortam hakimdi. Ancak okul ve hayat koşuşturması derken platformdan uzaklaştım. Geçen Aralık ayında hesabım tekrar aklıma geldi; hem uzun zamandır kitap okumuyordum hem de düzenli yazmayı özlemiştim, bu yüzden geri dönmek istedim. Fakat döndüğümde buranın artık eskisi gibi olmadığını gördüm. Gelen onlarca cinsel içerikli sohbet ve mesaj isteği yüzünden hesabımı kapatmak mecburiyetinde kaldım. Aradan aylar geçti ve düşündüm: Burası, biz geri çekildiğimiz için bu kadar koptu. Şimdi onlara inat o eski kaliteyi yeniden var etme ve buraya sahip çıkma zamanı. İşte bu yüzden buradayım. Kısaca, kimse pes ettiğimi falan sanmasın; sizlere inat buradayım. Yazmaya, okumaya ve paylaşmaya devam edeceğim.
1000Kitap