Hakan Arıkan

·
Puan vermedi
Günümüzün önemli düşünürlerinden Prof. Duverger bu eserinde sosyal bilimlerin nasıl geliştiğini, yöntemlerini, başlıca kuramlarını ve çeşitli disiplinlerini tanıtmakta, açıklamaktadır. Eserin en önemli yanı, toplumu yöneten seçkinlerin çok iyi bildikleri, çok geniş şekilde kullandıkları sosyal bilimlerin ne olduğunu; kimin elinde kullanılacaksa o'na göre neler yapılabileceğini yönetilen 'sade' insanlara da açıkça gösterebilmesidir. Sosyal bilimlerle ilgili bu açık ve ilginç eser, hızlı bir değişim içindeki toplumumuzda olup bitenleri anlamamız için de mutlaka okunması gerekli bir eser niteliğindedir
Sosyal Bilimlere Giriş
Sosyal Bilimlere GirişMaurice Duverger · Kırmızı Yayınları · 200610 okunma
Reklam
·
Puan vermedi
Azmin ve Çalışmanın Fendi Fakirliği Yendi… Ahmet Mithat, Edison, Dostoyevski, Abraham Lincoln, Benjamin Franklin, James Watt, Beethoven, Dickens ve Mehmet Akif Ersoy… Bu kitap ekonomik koşullarından yakınan, üşenen, umutsuzluğa düşen, erteleyen hatta her şeyden vazgeçenlere, “yapanlar nasıl yapmış” tarzı tablolar sunuyor
Meşhur Olan Fakir Çocuklar
Meşhur Olan Fakir ÇocuklarMehmet Aydın · Ant Yayınları · 19597 okunma
·
Puan vermedi
Yaşadığım olayları sorguladım, başıma gelenleri ruhsal boyut açısından analiz ettim. Sonra test ettim. Bazı inceliklerin farkına vardığımda, kaderimin akışının da değiştiğini ve gizli bir elin, arzuladığım zaman bana yol gösterdiğini gördüm. Tesadüf sandığımız olayların son derece bilinçli şekilde planlandığını fark ettim. Aslında geleceğimiz dışımızdan değil, içimizden yönlendiriliyormuş.
Ruhsal Zeka
Ruhsal ZekaMuhammed Bozdağ · Yakamoz Yayınevi · 20092,030 okunma

Okur Takip Önerileri

Tümünü Gör
·
Puan vermedi
klasikler arasında yer alan bir romanın, içerdiği karamsarlığın aksine umut yüklenmiş adıdır. içiniz burkularak da olsa mutlaka sonuna kadar okunması gereken eserdir. anafikirlerinden biri, yüreğinizde yer açtığınız insanlara karşı gurur zırhına bürünmenin kimseye acıdan başka bir şey getirmeyeceği olabilir.
Valse Davet
Valse DavetMichael Drumes · Güven Yayınevi · 196636 okunma
·
Puan vermedi
Türklerde askeri müzik devlet yapısının gelişmesiyle daha da belirginleşmeye başlamıştır. Askeri müzik geleneği Osmanlılara Selçuklular vasıtası ile geçmiştir. Osmanlı askeri müziği, Osman Gazi zamanında savaşlarda yer almaya, mehter yapılanması ve olgunlaşması ise I. Murad döneminde başlamıştır.
Osmanlı'da Askeri Müzik Mehter
Osmanlı'da Askeri Müzik MehterMustafa Nuri Türkmen · Kitaplık Yayınları · 20093 okunma
Reklam
665 öğeden 31 ile 45 arasındakiler gösteriliyor.