irem baki

irem baki
@irem421
@irem421·
·
sabitlendi
''Gözler ruhun dünyaya girip çıktığı yer.''
Sayfa 158·Kitabı okudu
Alıntı
Reklam
"Seni seviyor muyum, öyle mi! Seni seviyor muyum! Sevmek de söz mü, sana tapıyorum, sevgilim!"
Sayfa 235
Hiçbir zaman bugünlerdeki kadar güzel olmadı Madam Bovary, sevinçten, coşkunluktan, başarıdan gelen, içinde bulunulan koşullarla yaratılışın uyumundan başka bir şey olmayan, anlatılmaz bir güzelliği vardı. Büyük istekleri, acıları, tattığı hazlar, her zaman genç kalan düşleri, gübrenin, yağmurun, yellerin, güneşin, çiçekleri geliştirdiği gibi, derece derece geliştirmişlerdi onu, en sonunda yaratılışının dopdoluluğu içinde çiçekleniyordu.
Sayfa 231
Kitaplarda alabildiğine güzel bulduğu mutluluk, tutku, sarhoşluk sözcükleri yaşamda tam olarak hangi anlama gelirdi, şimdi bunu anlamaya çalışıyordu.
Sayfa 55
sevginin ne olduğu herkes için bu kadar farklıyken , saygıdan daha tutunulur bir dal olduğunu hiç sanmıyorum, herkesi ömür boyu saygıya davet ediyorum Osman
Reklam