Merhaba kitap dostlarım 🤍📚
Uzun zamandır burada eskisi kadar aktif olmadığımı fark ettim. Bir zamanlar okuduğum kitapları, hissettiklerimi, küçük notlarımı ve kitaplarla kurduğum bağı sizlerle paylaşmak benim için çok keyifliydi. Fakat bazen hayatın yoğunluğu, bazen kendi içimdeki duraklamalar derken okumalarım da paylaşımlarım da biraz geride kaldı.
Kitap okumayı bırakmadım aslında, sadece biraz ara verdim. Bazen insan sevdiği şeylere bile kısa molalar verebiliyor. Ama kitapların hayatımdaki yerini ve bana hissettirdiklerini tekrar özlediğimi fark ettim. Bu yüzden burayı yeniden düzenli hale getirmek, yeni kitaplarla, yeni yorumlarla ve güzel paylaşımlarla devam etmek istiyorum.
Burada benimle kitaplar hakkında konuşan, önerilerini paylaşan, sessizce bile olsa takip eden herkese teşekkür ederim. 🤍 Sizlerle yeniden bu yolculuğa devam etmek çok güzel olacak.
Yeni sayfalar, yeni hikâyeler ve bol bol kitapla yeniden buradayım. 📖✨