Puan

7.910 üzerinden
176 kişi
2023 5. kitabı
45. Durak ~ Büşra Nur Merhaba Kitapseverler! Bugün karşınıza merak ederek aldığım ve kalemi ile ilk kez tanıştığım yazarın 45. Durak kitabı ile geldim. Adı ile ilgimi çeken bir kitap oldu ama
2023 94. kitabı
Kitaba başladığımdan itibaren beni içine çeken bir kurgu oldu. Yazarın kaleminin akıcılığına bayıldım. Zaten ben böyle dram aşk içerikli kurguları da sevdiğim için benim için keyifli bir okuma oldu.
2023 23. kitabı
Okunma: 09 Mayıs 2023 19:21
45. Durak… o kadar güzel ve bi o kadar da sindirilerek okunması gereken bir kitaptı. Uzun süredir sadece yabancı kitap okuyumuş biri olarak bu kitap beni kendime döndürdü. Hem yaralayıcı hem de iyileştiriciydi. Her şey Akasya’nın Ankaraya gelmesi ve Yekta’nın peşine düşüp şehri onu takip ederek gezmesi ile başlıyor. O günün sonunda, son durakta yani 45. Durakta Yekta ve Akasya tanışıyor. Alıntıları, konusu, hissettirdikleri… gerçekten çok çok güzel bir kitaptı Büşra yapmış cidden yapacağını, o okuduğum sondan sonra ikinci kitap için aşşşırı büyük bir heycanla bekliyorum!!
2023 64. kitabı
Okunma: 12 Kasım 2023 07:18
Yazardan okuduğum ilk kitap. Başka kitabı varmı bilmiyorum. Kalemini sevdim. İçinde alıntılayabileceğiniz yerler var. Kapak tasarımı ve iç tasarımını beğendim. Bölüm sonlarında ise kitap ile alakalı resimler eklenmiş ve kitaba güzel bir hava katmış. Akıcı diliyle kitabı hemen bitirebiliyorsunuz. Kadın ana karaktere sinir olsamda erkek ana karaktere bayıldım. Böyle naif erkekler istiyoruz hayatta. Favorimsin Yekta. Kitapla kalın.
2024 15. kitabı
Okunma: 21 Mart 2024 17:13
#okudumvebitti# Büşra Nur'un 45. Durak adlı hikayesine bitirdim. Hikaye Akasya adlı esas kızın ağzından anlatılıyor. Hikaye Akasya'nın doğum günüyle başlıyor. Doğum günü gecesi de Akasya sevgilisini terk ediyor ve Ankara'ya gidiyor. Giderken bir sebebi var. Ama hala o sebebini çözemedim. Burada ise kendine yeni bir hayat kuruyor. Derken bir kitapçıda Yekta adında bir gençle tanışır ve arkadaş olurlar. Bizim ki Yekta'yı sürekli takip eder. Yekta ve Akasya'nın sahneleri çok güzeldi. Özellikle baba tarafından Ankaralı olduğum için okurken içinde gibi hissettim. Ankara kalesini hiç görmedim. Böylece görmüş oldum. Akasya kalacak yeri olmadığı için de Yekta onu kendi evine götürdü. Yekta'nın burada üç arkadaşı daha var. Zaten Nehirle otelde tanıştılar. Yekta'nın kardeşinin yaşadıklarına üzülmedim değil. Akasya eski arkadaşlarıyla karşılaştı ve çok kötü oldu. Buğra'nın Akasya'ya öyle davranması hiç hoş değildi. Mert'i de çok sevdim. En azından o iyi kalpli. Yekta ve Akasya birbirine zamanla aşık oluyor. En sonunda ise Yekta geçmişi hatırladı. Bakalım ikinci kitapta Akasya gerçekten Yekta'yı terk edecek mi yoksa aynı şehirde yaşamaya devam mı edecek merakla bekliyorum.