-Kusursuz güzeli herkes sever. Ki herkesin sevdiği şeye âşık olunmaz. O sahte bir sevgidir benim için. Ama işte birini kusurlarıyla sevdin mi, bunun adı aşktır. Ben senin noksanlıklarını sevgimle kapattım. Kusur, sevene kadar kusurdur. Sonrasında sevdiğinin bir özelliği olduğunu anlar insan. Bir zamandam sonra asıl sevdiğin şey o kusurlar olur. Ben seni kusurların olmasa sevmezdim, sen de kusurlarım olmasa beni...
Sayfa 62 - Lora Yayıncılık·Kitabı okudu
Gariptir ki insan önüne ne kadar da sur çekse bizi boğacak sular bir delikten anlık da olsa fışkırabilir. Ve bu küçücük su parçası bizi surların arkasında bekleyenden haberdar eder, sızmadan bekleyenlere ihtiyaç duymadan bekleteni boğup gider.
Sayfa 91·Kitabı okudu
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
Sayfa 62·Kitabı okudu
Aşk
Sayfa 91·Kitabı okudu
- Diğer insanlar kendilerini başkalarının mantıklarıyla sınırlandırmış sefillerden başka bir şey değil.Biri çıkıp yapana kadar o 'Diğer İnsanlar ' aşağılamaya devam eder. Aşağıladıkları başarırsa eğer bu seferde lider ilan ederler.
Sayfa 83·Kitabı okudu
İnsan ve Toplum
Ama şu dünyada iyi hiç kimse yok. Herkes gri. Bu dünya koskocaman bir grilik abidesi. Uzaktan bakılınca beyaz görünenler yaklaşınca içindeki siyahları belli eder, siyah görünenlerse beyazlıklarını. Sadece bazılarımızın rengi diğerine ağır basar. Kimi açık gridir, kimi koyu gri. Saf beyaz ve saf siyah diye bir şey yok bu dünyada. Bencillikler var; ve bunlarla yoğrulmuş insanlar.
Sayfa 122·Kitabı okudu