Ölümsüz Aşk

Sarah Jio

Puan

7.610 üzerinden
2.007 kişi
Aşkın mantıkla ilişkisi yoktur.
2025 49. kitabı
Uçmaya Hazır mısınız? Kemerlerinizi bağlayın. Sarah Jio Agapi kitabı ile ; ilk görüşte aşk, fiziksel çekim,tutku ve ihtiras dolu bir serüvene çıkıyorsunuz. Koşulsuz özveri fedakarlık bencil olmayan Aşk, gerçekten aşkı yaşayanların Dünyası, hiçbir şey beklemeden Sevgi veren... ölümsüz bir aşk. Kalbinle aklın arasında kalırsan Eğer kalbine sor akıl yanılır ama kalp asla Yanılmaz. Aşk var mıdır? Veya Aşık olmayan insan var mıdır? Gerçek aşk nedir? Her insan kendince Yaşar aşkı kendince tanımlar öyle belirli bir tanıma bu zamana kadar yapılmadı henüz. Kim bilir belki bir gün yapanlar olur:)) Yapanlarda eminim kendi yaşadıkları üzerinden yapar. Sarah Jio kaleminden dinlendirici bir kitap daha. Aşk mantık aramaz diyor yazarımız ve komşuları karşılaştırıveriyor ve iki gönül bir olunca samanlık seyran oluyor mu? Aşk engel tanır mı? aşkın rengi ne? yazarımızın kaleminden sade akıcı bir şekilde merak duygunuzu okuyarak tatmin edebilirsiniz. Her ne kadar karakteri çokluğundan biraz Kafanız karışacak başlarda sizi sarmayacak bir kitap olsa da ilerleyen sayfada kitap sizi öyle bir kucaklıyor ki ilgiyle okuyorsunuz. Bu arada unutmadan bazı aşkları kitaplarda okuyunca güzeldir gerçek hayatta denemeyin. Kalbinize zarar verirken hayatınızın yolunu değiştirebilir. Ama siz yine de aşık olun Aşık olmayan insanı ölülerden saymak gerekiyormuş. Eğer kalp ritminizin tınısını değiştirecek biri çıkarsa hayatınıza aşkınızın rengini de bulursunuz diyerek keyifli okumalar dilerim.
Karar Sizin
2023 2. kitabı
Okunma: 31 Ocak 2023 12:51
Vee güzel bir aşk kitabına veda ettim .. Bu kitabı okurken aşkın her halini görmüş oldum .. Agapiyi aşkın 6 haliydi dediği doğruymuş .. ben başlarda çok sıkıcı bulsam da sonlara doğru guzel Ama bazı yerde aşkı çok hafife alınmış. bir şekilde aşkı anlatmış okuyup okumamak size kalmış arkadaşlar .. herkezin fikir görüşü farklı olduğu için konuyu burda kapatıyorum .. okursanız da şimdiden iyi okumalar ..
Roman
2025 6. kitabı
Yazar kitabında, ana karakterin kendinde fark ettiği bir yeteneği ön görüp,bir kaç aşkı uzun ,uzadıya çeşitli hayat hikayeleriyle anlatmış.Kısacası gerçek aşkı bulmaya çalışan çiçekçi bir genç kızın hikayesi..
2022 131. kitabı
Okunma: 06 Ekim 2022 00:45
#agapi “Mutlu olmak için başka birine ihtiyacım yok.” “Annem derdi ki birini sevdiğin her yıl için iyileşmek bir ay sürermiş…” “Her kalpte, bir oda, güvenli ve güçlü bir sığınak vardır…” “Kalp kaybettikleri için ağlarken, Ruh kazandıkları için gülermiş..” “Aşk iniş çıkışları olan bir şeydi. Tamamen yok olabilir veya kalbinin sessiz bir köşesinde yarım yüzyıl boyunca kimseye görünmeden bekleyebilirdi.” Sahi gerçek aşk var mıdır sizce de? Siz aşkı nasıl tanımlarsınız? Belki hiçbir zaman beyaz atlı prensle, saçları elmas gibi ışıldayan prensesle karşılaşmayacağız ama bu masalsı bir aşk yaşamayacağımızı göstermez. Aşık olmadan önce, bir insanın ömrünü tek bir insana adaması fikri herkese çok uzak gelir. Sonra 'doğru insan' dediğimiz insan karşımıza çıkınca, bir ömrü nasıl tek bir insana adadıklarını daha iyi anlarız. İşte Jane’de bununla ilgili harika bir yeteneğe sahip “gerçek aşkı görme”. 29 yaşında, hayatının çoğu zamanını zorluklarla geçirmiş, yanlız, umutsuz ama bir okadar da romantik. Gizemli bir mesaj almasıyla ilginç bir işe girer. 30. Doğum gününe kadar gün batmadan önce aşkın altı türünü tanıyacak ve de keşfedecektir. Bir zamanlar John Lee’nin de iddaa ettiği gibi aşkın altı farklı türü ve her birinin kendine has karakterleri temsil ettiği gibi… Tutkuyla yaşanan Eros, oyun gibi yaşanan aşk Ludus, arkadaşlıktan doğan aşk Storge, aklın yönettiği aşk Pragma, iniş çıkışlarla dolu aşk Mania ve koşulsuz aşk AGAPİ… Agapi, aşkın hiç yok olmayan ve de engel tanımayan altı türünü tahmin edilmesi imkansız sonlarıyla bizlere sunuyor. Jio “aşkın mantığı yok” dese bile ağır basan duygulara ve mantığın devreye sokulmasına da yer vermekten çekınmez. Akıcı bir anlatıma sahip, basit bir dille anlatılmış lakin betimlemeleri ile merak uyandırıcı. İlk kez kalemiyle
2025 10. kitabı
Okunma: 05 Mart 2025 22:14
Öncelikle Sarah Jio çok sevdiğim bir yazar,yani ne yazsa okurum dediğim bir yazardır.Yine çok sewerek okuduğum bir kitaptı.hani derler ya biraz ütopik aynen öyleydi ama okundu ve güzel bir okuma oldu. Gelelm kitabımıza;aşkın alti türü Eros.Ludus,Storge,Pragma,Mania ve Agapi...Jane bunlara şahit olup 30. Yaş günü gün batımından önce tanımlamalı.Bence bunu çok güzel yaptı ve bu yeteneği ona gerçek aşkı buldurdu.okuyacak olanlara keyifli okumalar...;)