Bunca zaman trade anlayışımı değiştiren kitaplardan biri. Trade tekniğine odaklandığım bu süreçte yazar bu işin çok büyük kısmının psikolojisinden bahsediyor. Aslında daha çok istatistiki olarak kazanan traderlerin zihin yapısının aritmetiğini veriyor.
Bu işle ilgilenen insanlar için dönem dönem okunmasında, kişinin kendine hatırlatmasında çok büyük fayda var . Öncelikle yazara sonrasında çevirmene bu değerli kitabı kazandırdığı için teşekkürler.
Uzun zamandır okıduğum en güzel ekonomi kitaplarından. Çok güncel bir kitap. Çok söze ne hacet alın okuyun trader olacaksanız :) mükemmel.
Hadi eyvallah :)
Belki ileride fon yönetirim
Yatırım ile ilgili strateji oluşturma, ruhsal durumun kontroluyle ilgili durumlar, yapılması gereken ve gerekmeyen al-sat, günlük, işlemleri anlatan eğitici kitap.
Borsa, forex gibi yatırımlara merakı olanlar okumalı.
Hangi durumlarda piyasaya girmeli, çıkmalı, beklemeli, limit belirleyip psikolojik üstünlüğü sağlamalı gibi konuları güzel örneklerle açıklamış yazar.
Money money money
iyi geceler
#alfatrader
#brentdonnelly
#köle
#iyigeceler
Alfa Trader kitabını okuduğumda piyasaların karmaşık dünyasına adım atmak isteyen herkes için bir tür başlangıç rehberi olabileceğini düşündüm. Kitap şu genel olarak teknik analiz, temel analiz ve piyasa psikolojisi gibi konularda temel bilgileri anlaşılır bir dilde sunuyor. Özellikle yeni başlayanlar için bu konuların nasıl bir araya getirilebileceğine dair iyi bir çerçeve çiziyor. Kitabın en güzel yanlarından biri teorik bilgileri pratik örneklerle desteklemesi. Sadece ne olduğunu anlatmakla kalmıyor aynı zamanda piyasa hareketlerinin arkasındaki dinamikleri anlamak için çeşitli grafik analizlerini ve göstergeleri nasıl yorumlayabileceğinizi gösteriyor. Bu okuyucunun konuya daha somut bir şekilde yaklaşmasını sağlıyor.Sonuç olarak Alfa Trader kitabı, piyasalar hakkında ilk elden bilgi edinmek isteyenler için faydalı bir kaynak. Özellikle temel prensipleri öğrenmek ve piyasa dinamiklerini anlamak adına iyi bir başlangıç noktası sunuyor. finansal piyasaların kapılarını aralamak isteyenler için sağlam bir temel oluşturma potansiyeline sahip olduğunu söyleyebilirim.