Cep Boy

Anahtar

Joe Vitale
Çevirmen:
Zeynep Esin
Tahmini Okuma Süresi:
7 sa. 56 dk.
Sayfa Sayısı:
280
Basım Tarihi:
Ekim 2009
Yayınevi:
Pegasus Yayınları
Orijinal Adı:
The Key
ISBN:
9786054263288
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Format:
Karton kapak
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

Puan vermedi·280 syf.··
Beğendi
·
2022 12. kitabı
·
12 günde okudu
·
Okunma: 16 Eylül 2022 23:54
Bu kitabı okurken uzun bir ara verdiğimi hatırlıyorum. Araya hep başka başka kitaplar girmişti. Kitapla veya içeriğiyle ilgili değildi bu. Aksine bu kitabı okuyarak farklı düşünceleri öğrenmek ve farklı bakış açıları kazanmak oldukça keyifliydi. Kitap tüm dünyada çok okunan kitaplardan birisi. Aslında ilk bakışta konusu ve içeriği birçok insan için inandırıcı ve gerçekçi gelmeyebilir. Ama kitabı okumadan ve içerisinde yazanları yapmadan bunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Kitabın dili ağır değildi bence, sıkılmadan okunabilecek bir kitap. Kategorisinde bulunduğu diğer kitaplara göre de verdiği bilgiler daha derli toplu. Eğer okumak isterseniz bir şans vermenizi öneririm.
1000Kitap
AnahtarJoe Vitale · Pegasus Yayınları · 2009120 okunma
10/10
·212 syf.··
2020 4. kitabı
·
14 günde okudu
·
Okunma: 14 Mart 2020 19:13
Çekim Yasası hakkında 2 senedir toplayamadığım bilgiyi bu kitap ile topladım. Yazar hiç bir konuyu havada bırakmamaya çalışmış. Spritüelizm ve tasavvuf hakkında bile açıklayıcı bilgilere ulaşıyorsunuz. Kesinlikle herkese öneririm. Bir kitaba daha iyisi vardır diye diye genelde 10/10 puan vermem ama bu kitap cidden hakediyor.
1000Kitap
AnahtarJoe Vitale · Pegasus Yayınları · 2009120 okunma
The Key kitap İncelemesi
7/10
·280 syf.··
2023 13. kitabı
·
16 günde okudu
·
Okunma: 15 Haziran 2023 18:35
Joe Vitale den zero limit i okuduktan sonra kitap içeriğini ve yazarı çok beğendiğim için başka kitaplarını da okumaya karar verdim.Bunlardan bir tanesi de bu kitap. Öncelikle kıyaslama yaparsak zero limit kitabının çok altında kalmış. İçerik güzel ama bu tarz bir çok kitap okuduğunizda bu kitap sizi biraz bayabilir. İçerisindeki alıntılar ve öneriler güzel ve uygulaması kolay. Bu kitap daha çok istediğimiz şeyi kendimize çekme değil de onu neden çekemediğimiz üzerine yoğunlaşmış. Bir nevi arınma kitabı. Arınma yöntemi de bu işin anahtarı yani The key. İyi okumalar dilerim
Bilinçaltı
AnahtarJoe Vitale · Pegasus Yayınları · 2009120 okunma
Puan vermedi·280 syf.··
Beğendi
·
2021 50. kitabı
·
26 günde okudu
·
Okunma: 18 Ocak 2021 10:12
Aslında kimi insan için kişisel gelişim çok absürt kimi ne göre ise tam bir hayat yönlendirmesi , ama bence kitaptaki şu söz bu tür ile alakalı çok güzel bir özetleme yapmış ve bu da benim çok hoşuma gitti . ‘’ Olay kişisel gelişime geldiğinde , başkasını görevlendiremezsiniz. Ama istediğiniz zaman size en cazip gelen metodu seçebilirsiniz.Seçim sizin.’’
AnahtarJoe Vitale · Pegasus Yayınları · 2009120 okunma
6/10
·209 syf.··
2022 127. kitabı
·
13 saatte okudu
·
Okunma: 29 Temmuz 2022 19:33
Tam olarak aradığımı bulamadım. Daha önce okuduğum şeylerin bir tekrarı oldu. Kitabın üçte biri de gereksizdi ve kitapta yazar kendi reklamını fazlasıyla yapmış. Bu durum güven sarsıyor.
AnahtarJoe Vitale · Pegasus Yayınları · 2009120 okunma

Yazar Hakkında

Joe VitaleYazar · 13 kitap
Joseph "Joe" Vitale, Avustralya-Amerikan maneviyat belgeseli The Secret (2006) ve The Attractor Factor (2009) adlı kitaptaki rolüyle tanınan Amerikalı bir yazar ve manevi öğretmendir. Halen Austin, Teksas'ta ikamet etmektedir. Vitale, 29 Aralık 1953'te Ohio, Niles'da doğdu ve Niles McKinley Lisesi'nde okudu. Vitale, Houston, Teksas'ta metin yazarı olarak kariyerine başlamadan önce Kent State Üniversitesi'nde okumak için Ohio, Kent'e taşındı. 1984'te Vitale ilk kitabı "Zen ve Yazma Sanatı"ı yazdı. 1995'te Vitale "Hipnotik Yazma"ı yazdı. Profesyonel müşterileri arasında Kızıl Haç, PBS, Children's Memorial Hermann Hastanesi ve birkaç başka işletme yer aldı. Vitale, Try It On Everything, The Opus, Leap!, The Search for a Balanced Life, The Compass ve Discover the Gift gibi Cazibe Yasası uzmanı olarak birçok filmde rol aldı. Vitale'nin, öğrencilere Cazibe Yasası süreçlerinde rehberlik etmek amacıyla oluşturduğu Mucizeler Koçluk programı Larry King Live şovunda yer aldı. 15'ten fazla müzik CD'si var. Vitale'nin ilk kitabı Zen ve Yazma Sanatı 1984'te yayımlandı. Diğer yayınlarından bazıları şunlardır: The Attractor Factor, Life's Missing Instruction Manual, The Key ve Faith. Vitale ayrıca Nightingale-Conant için birçok ses programı kaydetti. Vitale ayrıca PT Barnum'un iş sırları hakkında Her Dakika Bir Müşteri Doğuyor adlı bir kitap da yazdı. 2005 yılında The Attractor Factor: 5 Easy Steps for Creating Wealth (or Anything Else) From the Inside Out adlı eserini yazdığında çok satan yazarlardan biri oldu. Vitale, pazarlama ve iş dünyası üzerine kitaplar yazdı; bunlar arasında Hipnotik Yazım: Müşterileri Yalnızca Sözcüklerinizle Nasıl Baştan Çıkarır ve İkna Edersiniz ve Satın Alma Transları: Satış ve Pazarlamanın Yeni Bir Psikolojisi de vardı. Vitale ayrıca 18 Mayıs 2015'te yayınlanan Gizli Dua adlı kitabı da yazdı. Vitale, 2016, 2017 ve 2018 yıllarında, aralarında şunlar bulunan birden fazla kitap yazdı: Mucize: Aydınlanmaya Giden Altı Adım(2016), Çekim Yasası Alıntıları(2017) ve Vitale'nin yayınladığı en son kitap olan Her Şey Mümkündür.