4 Ağustos 2025
Nemesis Kitap

2025 32. kitabı
Selam Kitap benim ilk kez deneyimlediğim bir tür oldu. Koç ve yükselen koç olarak burcumun özelliklerini her anlamıyla taşıdığımı da görmüş oldum. Hafta sonu, kitabın içerisinde yer alan burç posteri sayesinde hikayemde hem eğlenceli vakit geçirdik hem de çevremde astrolojiye ilgi duyanların sandığımdan fazla olduğunu fark ettim. Ne de olsa merak ediyoruz bizleri neler bekliyor. Yazar, astrolojiye meraklı olanlar için keyifli bir içerik sunarken bu alana ilgisi olmayanların da astrolojiye dair temel terimleri ve kavramları öğrenebileceği bir kaynak hazırlamış.Üstelik kitap yalnızca astroloji bilgisinden ibaret değil satır aralarında hayattan kesitler sunan küçük hikayelere de yer verilmiş, bu da okumayı ayrı bir keyfe dönüştürmüş. Kitabın sonlarına doğru ise her burç için detaylı terimlerin ve tanımların yer aldığı bölümler bulunuyor bu kısımda epey bilgilendiriciydi. Tüm bunlarla birlikte kitap, hafta sonuna hem eğlenceli hem de öğretici bir alternatif olarak bana eşlik etmiş oldu. Keyifli okumalar.
2025 14. kitabı
Merhabalar, umarım hepiniz iyisinizdir. Bir süredir biraz uzak kalmış olsam da, sonunda tekrar geri dönüp bu güzel kitabı sizlerle paylaşmak istedim. Animosa elime geçtiğinde hayatımın tam da kırılma noktasındaydım. Astrolojiye uzun süredir ilgi duyan biri olarak, kendimi yeniden toparlamam, yaşadığım döngüleri anlamam ve neden bazı şeylerin tekrar tekrar karşıma çıktığını çözmem gerekiyordu. Kitabı okurken, Merve Şentürk sanki yanımda oturup bana kendi hikâyemi yıldızların diliyle anlatıyormuş gibi hissettim. Anlattığı her kavram, sadece bir bilgi değil; hem astrolojik hem de ruhsal bir rehber niteliğindeydi. Astrolojiyi hiç bu kadar insana dokunan, hayatın içinden bir bakışla okumamıştım. ‘Kırıldığın yerden parlamak’ cümlesi sayfaların arasından bana defalarca fısıldandı ve kendi haritamda gördüğüm döngülerle birebir örtüştü. Kitap çok akıcıydı ve neredeyse her sayfasını çizerek, not alarak okudum diyebilirim. Okudukça anladım ki, tesadüf sandığım olaylar aslında ruhumun bana çizdiği astrolojik yolun bir parçasıymış. Bu kitap, sadece bilgi vermiyor; seni seninle yüzleştiriyor, bazen acıtıyor ama sonunda güçlendiriyor. Bittiğinde kendime ve gökyüzüne yeni bir gözle bakmaya başladım. Şimdi dönüp baktığımda, iyi ki okumuşum diyorum; çünkü Animosa, bana hem astrolojide hem hayatta yeniden başlamanın cesaretini verdi. Kesinlikle tavsiyemdir.
Düşünce
2025 110. kitabı
#animosa #mervesentürk #kişiselgelişim #astroloji . . Kişisel gelişim severim bilirsiniz bir de astroloji varsa ben daha ne isterim dedim ve merak ettiğim kitabımla geldim . . Öncelikle astroloji ile ilgili çok bilgim olmasa da kitap o kadar anlaşılır bir dille yazılmış ki asla sıkılmadan okudum ve anlamadığım yerde olmadı. Sizin de böyle bir önyargınız varsa olmasın diye özellikle belirtmek istedim. Kişisel gelişim olarak da yazarımız aslında bildiğimiz ama uygulamayamadığımız konulara dikkat çekmiş ve okurken özellikle kendime çok fazla not aldım ki dikkat etmem lazım diye. Şöyle ki hayatınızda hep aynı döngü içerisinde iseniz değişim yapmaktan korkma ,rutini değiştir,enerjini düşürenlerden uzak dur vs. gibi Ben yıllardır bu türde okuyorum ve gerçekten faydasını görüyorum bu türde okumalar adım atamayanlar için rehber niteliğinde. Kitap ta bir de astroloji de burçların anlatımı ,retro ve tutulmalar ile ilgili bilgiler de mevcut oradan da kendimi geliştirecek bilgiler edindim yani sürekli not alarak ekstra yeni bilgiler öğrenerek bir okuma oldu. Şahsen kitap bitmesin istedim biraz daha uzun olsun istedim böyle çok yönlü okumalar bana her zaman iyi geliyor sizlerde bu bahsettiğim konulara meraklıysanız daha fazlası içinde okumanızı gönülden tavsiye ediyorum
2025 421. kitabı
Okunma: 24 Ağustos 2025 00:00
"ANİMOSA" Hayat, çoğu zaman tesadüfler gibi görünür. Karşımıza çıkan insanlar, yaşadığımız deneyimler, kırıldığımız ve yeniden ayağa kalktığımız anlar… Peki ya gerçekten her şey sadece
2025 156. kitabı
Okunma: 28 Eylül 2025 22:00
Yeni bir yolculuğa merhaba, bu kitap kişisel gelişim kitapları içerisine dahil değil. Bize sadece düşüncelerimizin gücünü anlatmakla kalmıyor aynı zamanda nasıl dönüştürebileceğimize dair yol
2025 169. kitabı
Merhabalar, ilk defa astroloji üzerine bir kitap yorumu ile geldim. Burçların özelliklerini, yükselenleri detaylı olarak anlatan güzel bir kitaptı. Kendi burcum hakkındaki herşeyi öğrendim. Benim bile bilmediğim özelliklerim varmış. Aslında okuyalı uzun zaman oldu ama ancak yorumunu paylaşabildim. Benim keyifle okuduğum, sizlere de tavsiye ettiğim bir kitap.
2025 38. kitabı
#prgifts #hediye @nemesiskitap @astrologmervesenturk ANİMOSA “Bazen hayat siz harekete geçtikten sonra cevap verir. Dönüşüm cesaretle başlar.” Peki Animosa nedir? Bize neler anlatmaktadır? Gelin o zaman birlikte bakalım Öncelikle bu eserimiz tamamen astrolojiye merakı olanların ve astrolojiyi sevenlerin sevebileceği tarzda bir eser . Eserde astroloji ile kelimelerin anlamlari ve astroloji ilgili günlük hayattan alıntılar ve hikayelerle buluşan bir eser. Böyle olması da bu eseri daha okunabilir kalmasını sağlıyor diyebiliriz. Onun dışında kitabın son sayfalarında her burcun tarih aralıklara ve burç hakkında özelliklerle birlikte astrolojiye Meral olanların ve astroloji ilgilenenlerin bunları merakla okumasını sağlıyor . Tabii bir de bir astrolojik harita poster şeklinde bizlere sunuluyor bu da çok güzel gerçekten benim hoşuma giden detaylardan bir tanesi oldu Astroloji sevenlerin ve okumak isteyenlerin güzel bir katkı sağlayacağı bu eser benim tavsiyemdir merak edenler mutlaka bakmanı diyorum @nemesiskitap @astrologmervesenturk #hediye #pr #gifts #nemesisyayınları #animosa #kitapyorum #astrology #burç #başakburcu
Astroloji