20222
Kitap Yurdu Doğrudan Yayıncılık
9786254206030

2024 1. kitabı
Antarktika Üşüyor kitaba böyle dışardan bakınca ben bunu nasıl okuyacam çok kalın demiştim ama okumaya başladım kitabın ilk 50 sayfasına gelene kadar dedim “Ne oluyor?” ama ilk 50 sayfadan sonra
Puan vermedi
Kitap çok güzeldi.Yazarın kalemine sağlık ben okudum .Kitap ötekileştirilen insanları ele alıyor İskenderin gece ikide fareye dönüştüğünü anlatıyor. Her kesin okumasını tavsiye ederim.
2022 11. kitabı
Okunma: 16 Ekim 2022 00:00
Aynı zamanda arkadaşım olan yazarın güçlü kaleminden çıkan oldukça sürükleyici bu kitabı zihnimde yazarın sesiyle okuma şansına eriştim. Çok güzel bir deneyimdi, kesinlikle okunması gereken bir kitap... :)
Herkese tavsiye ediyorum
2024 1. kitabı
Evet antarktika üşüyoru iki defa okudum her okuyuşumda ayrı zevk aldım kitap anlayana çok şey katıyor keşkeleri, pişmanlıkları,insanın doğanın bir parçası olduğunu,eşitliği ve daha birçok şeyi.... Bu kitapta en sevdiğim özellik yalın olması ,ve merak unsurunun olması. Diyeceklerim bu kadardı tavsiye ederim:)
Alıntı
·406 syf.·
2024 3. kitabı
Kitabı gerçekten çok beğendim. Ötekileştirilen insanlar konusu beni her zaman üzmüştür ve kitapta bunun üstünde durulması cok iyi. Herkese tavsiye ediyorum. Farkli ve güzel bir deneyim okuyun derim :)
2024 1. kitabı
Kitabı çok beğendim çok akıcı bir kitap kitabın konusu ötekileştirilen insanları yok etmeyi amaçlayan döngüyü anlatıyor en etkilendiğim bölüm anne kurdun yavrusunu yiyip daha sonra vicdan azabı çekmesi herkesin okumasını tavsiye ederimm
2024 1. kitabı
İlk olarak kitabı okumaya nasıl karar verdiğimi analmadım, kapağı ve ismi okuyucuda okuma isteği yaratıyor buda kitaba bi artı daha kazandırır benim için. Kitabın içeriğine geldiğim zaman ise içi de dışı kadar ilgi çekici , kitabı okumaya başladığım zaman okuduğum önceki kitaplara benzeyeceğini düşündüm ama her sayfasında kitabı diğer kitaplardan ayıran bir çok şey'in olduğunu farkettim. Yazarın hayal gücünü olabildiğince kullanması kitabına gerçekten değer verdiğini ve kitabı okuyacak okuyucuları önemsediğini gösterir. İyiki okudum dediğim bi kitap oldu, güzel ve farklı bi kitap okumak isterseniz tavsiye derim :)
Edebiyat & Roman
2024 1. kitabı
"Antarktika üşüyor" kitap harikalar ötesi bir kitap çok akıcı ötekileştirilen insanlardan bahsediyor. Herkesin okumasını tavsiye ediyorum. Eminim okuduğunuz zaman sizde çok beğeneceksiniz.
Tavsiye ederim.
2024 8. kitabı
Merhaba ilk önce bunu demek isterim ki bu kitap bana hayata olan bakış açımı değiştirdi.iskenderin aile sevgisi görmemesi Alex,in ailesi yıllarca ölüm kalım fabrikasında mahsur kaldığı ve birçok insanın orda kaldığı...mükemmel bir kitap sizede tavsiye ederim
Antarktika üşüyorum
2024 3. kitabı
Okunma: 15 Nisan 2024 07:38
Ben kitabı çok beyendim kitabın efsane karakterleri var içindeki duygular hisler bam başkadır en iyi karakter ise iskender diye bir çocuk aile sevgisi görmeyip sanıp ama ailesi onu hep sevmesi yazarın onu içten duygularla yazması bambaşkadır herkese önermek isterim herkes okusun eminim herkes çok begenir