Mağaranın Sırrı

Müptela Yayınları

Roman Tadında Bir Manifesto
2024 12. kitabı
Okunma: 30 Nisan 2024 00:00
Daha önce HavassHavass romanıyla keşfettiğim yazar Ayhan ÖzdenAyhan Özden in yeni romanı ASENA, insan ruhunun derinliklerine inen ve okuyucusunu felsefi bir yolculuğa çıkaran bir başyapıt olmuş. Ayhan Özden'in kalemi, yalnızca bir hikaye anlatmakla kalmıyor; aynı zamanda yaşamın özünü ve içsel güçlerimizi keşfetmeye davet ediyor. Asena'nın, Zeynep'in hastalığıyla yüzleşme sürecinde yaşadığı dönüşüm, modern insanın manevi arayışlarını ve varoluşsal sancılarını ustalıkla yansıtıyor. Özden, karakterlerin iç dünyalarını öyle derinlemesine işliyor ki, okurken kendinizi Asena'nın zihninde ve kalbinde buluyorsunuz. Bu kitap, sadece bir dostluk ve içsel güç hikayesi değil, aynı zamanda insan olmanın ne demek olduğunu sorgulatan felsefi bir manifestodur. Ayhan Özden'in yetkinliği, metnin her satırında kendini hissettiriyor. Özden, dili kullanmadaki ustalığıyla okuyucusunu adeta hipnotize ediyor ve her sayfada yeni bir bilgelik katmanı sunuyor. "Asena", modern edebiyatta derinlik arayan her okuyucu için kaçırılmaması gereken bir eser. Bu roman, sadece okuduğunuz değil, aynı zamanda düşündüğünüz ve hissettiğiniz bir deneyim.
2024 11. kitabı
Okunma: 13 Temmuz 2024 00:00
Kitabı okurken kendimi ezoterik bir maceranın içinde buldum. Ayhan Özden, Spil Dağı’nın derinliklerindeki gizemli bir mağarayı keşfetmeye çalışan Asena ve arkadaşlarının hikayesini öyle güzel anlatmış ki, sayfaları bir solukta çevirdim. Asena karakteri, cesareti ve kararlılığıyla bana ilham verdi. Özellikle mağaradaki antik semboller ve mitolojik izler, hikayeye inanılmaz bir derinlik katıyor. Antik Mısır mitolojisine dair ipuçları ve sembollerle dolu bu mağara, her adımda yeni sürprizlerle doluydu. Ayhan Özden’in anlatım tarzı çok akıcı ve detaylı. Kendimi sanki gerçekten mağaranın içindeymişim gibi hissettim. Tarihi ve mitolojik öğelerle modern bir macerayı harmanlaması, kitabı çok özel kılmış. Daha önce Ayhan Özden’in HavassHavass romanını da okumuş ve çok beğenmiştim. Ancak, "Asena: Mağaranın Sırrı"nın okunması "Havass"a göre daha kolay ve akıcı geldi bana. Eğer siz de benim gibi macera ve gizem dolu hikayeleri seviyorsanız, bu gizemliroman tam size göre! Okurken büyük bir keyif alacağınızdan eminim. Bu kitabı kesinlikle tavsiye ediyorum!
2024 11. kitabı
Ağır depresyonda olduğum şu dönemde ilaç gibi geldi Asena. Her kadının içsel gücünü ve cesaretini keşfetmesini sağlayacak büyüleyici bir hikaye kaleme almış gerçekten Ayhan ÖzdenAyhan Özden . Ezoterizm, gizem ve macera dolu bu roman 96 sayfalık ufak hacmine rağmen derin analizler de içeriyor. Asena'nın yolculuğu her adımda daha da etkileyici ve ilham verici hale geliyor. Tess GerritsenTess Gerritsen ve Dan BrownDan Brown hissiyatı olsa da yazarın kalemi özgün ve sade. Bu kitaptan önce HavassHavass ı okusanız daha rahat hikayenin içerisine girersiniz. Mutlaka okunmalı!
Diger
Puan vermedi
Defne kendinden emin bir şekilde ona yaklaştı ve “Biz bu dünyanın asıl sahipleriyiz. Sizleri özgür olduğunuza inandırmakla görevli olanlarız. Bizler İbrahim’in gerçek çocuklarıyız,” dedi.
Macera Niyetine Felsefe
2024 5. kitabı
Bir arkadaşımın vasıtasıyla duydum yazar Ayhan ÖzdenAyhan Özden . Kitabın beni zorlayacağını hiç düşünmemiştim çünkü az çok bildiğim fikirler vardır diye bekliyordum. Aslında beni yanıltması da hoşuma gitmedi değil. Uzun zamandır beni bu kadar zorlayan bir kitapla karşılaşmamıştım. 'Asena', bir kadının içsel gücünü keşfederek zorluklarla başa çıkma sürecini ve dostluğun gücünü anlatan sürükleyici bir hikaye sunuyor mağara alegorisi üzerinden. İster felsefe kitabı olarak isterseniz popüler bir macera olarak okuyun. Keyif alacağınız garanti.

Ayhan ÖzdenYazar · 5 kitap
Amazon Amerika Best Seller Yazar ve Avrupa'nın en iyi 10 finans danışmanından biri olarak gösterilen Ayhan Özden, Hollanda'da Uluslararası İşletme eğitimini tamamladıktan sonra Uluslararası bir şirkette yatırım danışmanlığı yapmıştır. Sonrasında çok genç yaşta bir çok start up şirketi kurmuş ve yönetmiştir. Dünyanın en büyük kitap satıcılarından olan Amazon Amerika'da Best Seller olan ilk Türk yazar Ayhan Özden, Türkiye'de çok satan kitapları Borçtan Kurtul Allah Aşkına, Borçsuz Yaşama Sanatı ve son kitabı Tembel Milyonerler Kulübü ile yüzbinleri finansal dünyanın sırlarıyla tanıştırmıştır. Son dönemde yurtdışında ki iş insanlarına danışmanlık yapmaktadır. Ayyıldız Yayınevi'nden çıkacak olan yeni kitabı Çırak "Memento Mori", Aralık ayında Türkiye ve Amerika'da raflarda yerini alacaktır.