Aşk Gemisi

Orijinal Adı:
The Ship of Love

2020 155. kitabı
Okunma: 09 Ekim 2020 16:04
Aşk Yolunu Bulur'u okurken kalemine hayran kaldığım Barbara Cartland'ı geri alabilir miyim acaba? Bu kadar sevdiğim bir yazarın böylesine kötü bir kitabını okumak büyük hayal kırıklığına uğramama sebep oldu zira. Aslında kitap ortalarına kadar güzeldi, ikilinin atışmalarını okumak çok keyifliydi hatta. Ama ne zaman şu “Sultan” mevzusu başladı, işte o zaman kitap mahvoldu, hem de nasıl mahvoldu! Olaylar saçma sapan bir hâl aldı, karakterler komedi düzeyinde bir plan yapıp başarıya ulaştı, Sultan'ın akıbeti inanılır gibi değildi. Yazar dalga falan mı geçti, anlamadım ki. Bu kadar saçmalık nasıl yaşandı? Ayrıca yazarın, İngiliz soylusu karakterlerini yüceltmek için tutup da dar kafalı, pislik ve sapık bir Sultan yazıp tarihteki tüm Sultanları aynı kefeye koyması ve bütün Sultanlar aynıdır tarzı bir mesaj vermeye çalışması inanılmaz gereksiz ve itici bir hareketti.
Aşk GemisiBarbara Cartland · Artemis Yayınları · 200720 okunma
Aşk Gemisi
2021 17. kitabı
Okunma: 20 Haziran 2021 05:09
Kitap sizi içine çekiyor dönem filmlerini seviyorsanız kitabı daha çok seversiniz ben kendi adıma bayıldım #barbaracartland bkm de bulduğum tüm kitaplarını da aldım hem fiyatıda oldukça uygun okumanızı tavsiye ederim
Aşk
Aşk GemisiBarbara Cartland · Artemis Yayınları · 200720 okunma