İlk Yayın Tarihi:
Ahir Zaman
Türler:

2022 57. kitabı
Okunma: 05 Nisan 2022 02:36
Bazı kitapların zamanı vardır ve yine bazı kitaplar tamda okuduğunuz ana aittir. Bu ramazan gününde ben tamda ihtiyaç duyduğum kitapla karşılaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. #Tasavvuf edebiyatının herzaman bende yeri apayrı olmuştur. Yazarımız aslında sabrın, doğrunun ve en önemlisi güvenin teslimiyetten geçtiğini o kadar muazzam bir dille anlatmıştı ki ne desem eksik kalacak biliyorum. Güzel cümlelerini birde güzel insanların sözleriyle birleştirmişti. Ki benim belkide en çok hoşuma giden kısmı buydu. Birde kitapta en çok geçen öğüt belkide hepimizin fark ettiği ama vazgeçtiği bir yaramıza tuz basıyor. Kalp kırmak. Evet hepimizin en dikkat etmesi gereken husus bu iken biz kendimizi ve etrafımızdakileri kırıp, dökmekten geri kalmıyoruz malesef. Bolca altını çizdiğim cümlem oldu bi güzellikte. Akıcı ve sade dili ile hızlıca da okuttu kendini. Buram buram huzur kokuyordu kitap. Aşk diyorum dostlar aşk öncelik nefes almamıza sebep Yaradana... Kalbim bu asrın dengi değil.Vesselam.
Din
2022 11. kitabı
Merhaba arkadaşlar ️ Bugün ruhunuza dokunacağına inandığım bir kitapla geldim. Bir Yaradan olduğuna inanan herkes sevecektir Yaradan'a olan bağlılığı, güveni ele alan yazarımız bunu size çok güzel hissettiriyor. Tasavvuf üzerine yazılmış olan kitap isminin hakkını veriyor gerçekten ve severek okuyosunuz Konulara tek tek kısaca değinmiş yazarımız daha uzun olmasını isterdim Keyifli okumalar ️
Puan vermedi
Yazarımız kitaba başlarken derinden etkileyen ayrıca benim de her  okuduğum da benim de dediğim  bir cümleyle başlamak istiyorum "Kalbim bu asrın dengi değil" Gercekten ben bu yüzyila ait hissetmiyorum kendimi Manevi değeri yüksek olan bir kitap okurken baya huzurla doluyorsunuz Duanin bir gücü olduğuna,sabırdan... Allah sevgisinden bahsetmis Okurken akıp gidiyor ben ne ara bu sayfalara geldim diyemeden edemedim Bir çok güzel alıntılar da yer vermis #Alıntı Allah bana yeter! O ne güzel vekildir! "Sabret ki güzellikler bulsun seni." "Insan dua etmediğinde Kalp üşümeye başlarmış. Dua ile kalbini ısıt."
2022 40. kitabı
Okunma: 31 Mart 2022 19:18
Merhaba sevgili kitap kurtları bugün sizlere deneme tarzında yazılmış bir kitapla geldim Tarzı deneme ama içinde Allah aşkı yer alıyor. O yüzden kitabın adı Aşk-ı Beka. Yazarımız öyle güzel anlatmış ki Allah'ı, Allah'a olan aşkı... Dilinin sadeliği, kalemimin alıcılı ile tamamlamış her şeyi. "O'nun aşkı ile bürünmüş benliğim..." diyor yazarımız. Rabbim bize de nasip et Bu dünyayı değil ahiretimizi cennet eyle inşaAllah Yazarımızın kaleminden öyle güzel şiirler dökülmüş, yazarımız bize öyle güzel dualara etmiş ki bize de Amin demekten başka bir şey kalmamış. Kitapta ettiğiniz her duaya ayrı ayrı Amin Amin Amin diyorum Kitabı da muhakkak okumanızı tavsiye ediyorum Yazarımızın kalemine sağlık
2022 31. kitabı
Okunma: 24 Mart 2022 17:03
*İnsanların seni bilmesine gerek yok! Kimse bilmesin! Sadece ve sadece Allah bilsin yeter ki..* Herkese merhaba ‍️Bugün sizlere Süveybe Kevser Aşk-ı Beka kitabı ile geldim. Kitap din-tasavvufi tarzda manevi değeri yüksek olan bir kitap ve okurken huzurla doluyorsunuz. Akıcı ve sade bir dille yazılmıştır. Kitabı okurken sanki karşıdaki kişiyle sohbet ediyormuşsunuz gibiydi. Tasavvuf kitapları okumayı seviyorsanız bu kitabı tavsiye ederim. #Alıntı *Akıllı ve kalbi Allah'a teslim olmuş bir şekilde ol. Bir şeylerin farkına erkenden var ki, kendinin farkına varasın.* *Burası dünya! Ne çok kıymetlendirdik.. Oysa bir tarla idi; Ekip biçip gidecektik.. *
2022 52. kitabı
Okunma: 31 Mart 2022 13:07
Merhaba efendim Bugün yine güzel bir eseri bitirmenin mutluluğu içerisindeyim. Şükür yollarımız kesişti diyorum yazarımıza . Bol bol maneviyat kokan, inşirah suresinin ferahlığı veren , her şeyi herkesi Allah için sevmemizi , dualar edip kalp kırmamak için çabalamamızı bunları kimi zaman ayetlerle kimi zaman Mevlana ve Yunus Emre’nin özlü sözleriyle buluşturmuş bizleri. Bazı kitaplar çok zor zamanlar geçirirken karşılaşıp okumanız inanın tesadüf değil. Size bir kaç alıntı da bırakıyorum ; -Her açılması mümkün değilmiş gibi gözüken kapıyı açabilecek şey samimiyet ve doğruluktur. -Allah insanı sabrı ile imtihan eder… -Allah sözü özü bir olanlarla haşır eylesin bizleri! Ne kadar güzel bir dua değil mi ? Yollarımız iyi ki kesişti diyorum. Sevgi, kitap ve hoşgörüyle kalın
2022 18. kitabı
Her açılması mümkün değilmiş gibi gözüken kapıyı, açabilecek şey samimiyet ve doğruluktur. İnsan dua etmediğinde kalp üşümeye başlarmış. 'Dua ile kalbini ısıt.' Zor deme. Zorluk görünce pes etme. Bununla ben başa çıkamam deme. Dene. Denemeden bilemezsin. Dene ve bak gör... Deneme türünde yazılmış güzel bir kitapla geldim size. Yazar kitapta aşkı anlatıyor ama bu öyle bir aşk ki Yaradanın insanın yüreğine verdiği bir aşk. Yaradana olan aşkı o kadar güzel anlatmış ki yazar, etkileyici ve düşündürücü. Okumanızı ve üzerinde düşünmenizi tavsiye ederim Kitaplarla ve sevgiyle kalın ️
Deneme, İnceleme, Edebiyat
Aşk-ı Beka // #kitapyorumu
2022 5. kitabı
Okunma: 05 Nisan 2022 00:00
Daha çok dini temalı olan bu kitap aşka ulaşmanın, ulaştıktan sonra erişilen huzurun ve sonsuz mutluluğun dini boyutunu göz önünde bulundurarak okuyucuya aktarmıştır. Allah'a ve onun buyruklarına neden inanmalıyız ve neden sıkı sıkıya bağlanmalıyız? Tam da bu sorunun cevabı. Bir çok yeni bilgi öğretmesinin yanında okuyucuya Allah aşkını daha da arttırıyor. Ayrıca sadece Allah'a olan bağlılık sebebi değil aynı zamanda kişinin kendini geliştirmesinin ne denli olduğundan da bahsediyor. Zamanımızı boşa harcamamamız gerektiğini, her gün yeni bir şey daha öğrenmemiz gerektiğinden bahsediyor. Kişi yükümlülüklerinin farkına varıyor. Yararlı bir kitap. Benim hoşuma gitti. Bilinçlenmek açısından okumanızda fayda var.