Aşk'ı Zemheri

Yediveren Yayınları
Türler:

2020 7. kitabı
Okunma: 12 Temmuz 2020 23:27
Çok naif bir romandır. 4 farklı İbrahim i tanımak isteyenler için ,tarihe dem vurarak yazılarak ,küçük mesajlar vererek bir aşk hikayesi anlatılıyor sıcak bir roman
Aşk'ı ZemheriMürvet Sarıyıldız · Yediveren Yayınları · 201359 okunma
2026 3. kitabı
Okunma: 07 Şubat 2026 00:00
Yeşilçam filmleri kıvamında bir hikaye..Günlük ağızla yazılmış kısa kısa cümleler..Şahsi fikrim,ciddi bir edebi ağırlığı yok maalesef..Arada beş on cümle ancak çıkar..Mantık ve kurgu hataları var..Yazım ve noktalama yanlışları da cabası..Bir de kitabın arkasındaki tanıtım bölümünde Türk Edebiyat Klasikleri arasına girmeye aday ifadesi bana çok anlamsız geldi..Çünkü bu klasik sayılırsa bizim bildiğimiz okuduğumuz klasikleri nereye koyarız merak ettim..
Aşk'ı ZemheriMürvet Sarıyıldız · Yediveren Yayınları · 201359 okunma

Mürvet SarıyıldızYazar · 10 kitap
Mürvet Sarıyıldız 05.09.1978 yılında kahraman Maraş’ta doğdu. İlkokulu şimdiki adı Akça Koyunlu olan Sakarya ilkokulunda okudu. Orta ve Liseyi Kız İmam Hatip Lisesinde bitirdi. 1997 yılında Sütçü İmam Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne kayıt yaptırdı. 2001 yılında mezun oldu. Halen Kahramanmaraş’ta bir ilköğretim okulunda Türkçe Öğretmenidir. Yazarın şiir, öykü ve incelemeleri; Ayraç dergisi, Ortanca dergisi, Poyraz Edebiyat Dergisi, Alkış gibi dergilerde yayımlandı ve yayımlanmaya devam etmektedir.