Hereafter Serisi 2

Ciltli
Sıralamalar

2021 169. kitabı
Okunma: 30 Temmuz 2021 23:17
Bu kitap hakkında ne diyeceğimi bilmiyorum. Okudum, okuyabildim. Sevdim mi ? Hayır. Daha ne olabilir diye merak ettim mi ? Ettim. 400 sayfa büyük puntolarla yazılmış kitabı boş boş bitirdim. Biliyorum boşa vakit kaybı. Ama verdiğim paraya kıyamıyorum. Lanet olsun içimdeki aldığım kitabı bitirme sevgisine. ! Tamam ölü bir kız var. Hayalet. Ve bir çocuğu ölürken görüyor, çocukta hayalet kızı görüyor . Tanışma, sohbet , aşk falan…kızın ölüm sebebini araştırmalar…kötü ruhlar filan.. Buraya kadar güzel. Giriş var. Gelişme yok. Sonuç ne olacak bilemiyorum. Ama umudumda yok.
AyrılıkTara Hudson · Pegasus Yayınları · 201586 okunma
Yakınsın bı o kadar da uzaksın
2023 3. kitabı
Ne yaşıyor ne ölü o bir dirilen ... Kitabın kapağından etkilenip almıştım okumaya başladığımda hafif korku ve tüylerim diken diken olmuştu buna rağmen kitabı elimden bırakamamistim oldukça akıcı ve merak ettiren bı kitap şimdiden iyi okumalar.
İnsan ve Duygular
2023 224. kitabı
Okunma: 27 Aralık 2023 18:17
Amelia, öte dünyadan uyarı alıp Joshua ve tüm sevdiklerinden ayrılmak zorundadır. Öte dünyanın iyileri ve kötüleri peşindedir. Kadroya bir kaç karakter kalmasının dışında hikaye fazla gelişmedi. Bu kitap hiç olmasa da olurmuş. Yazarların üçleme saplantısı beni öldürecek.
2016 10. kitabı
Okunma: 15 Mart 2016 08:30
Kitap film tadında akıcı bir biçimde geçti ve bitti Amelia ve joshua'nın maceraları soluksuz devam ederken serinin sonunu merak ettiğimden elimden düşüremez oldum.

Tara HudsonYazar · 3 kitap
Oklahoma doğumlu yazar, aslen hukuk mezunudur. Hayalet hikayelerine özel bir ilgisi olan yazar, kitaplarında korku ve gerilim dalında konulara yer vermektedir. Tara, eşi ile birlikte Oklahomada yaşamaktadır.