Bala Es Kar

Gök Türk
6 Temmuz 2020
MD Basım

2025 4. kitabı
Dünya ve dinler tarihi ile ilgili bildiklerinizi gözden geçirtecek bir kitap. Yazar, anlatım şekli sayesinde kitabın okunmasını çok daha keyifli hale getirmiş. Kitap, başucu kitabım olarak yerini aldı.
Bala Es Kar
2023 1. kitabı
Okunma: 03 Temmuz 2023 11:04
Okuduğum en güzel kitaptı. Kayboldum içinde diyebilirim Yüzden fazla kaynaktan faydalanarak yazılmış ve yazarın "eğitimlerimin özeti "dediği bir kitap. Annunikiler gerçeği,uzaya,tarihe,genetiğe ayasofya'ya truva savaşına bakış açınız değişecek demişti. Gerçekten de değişti teşekkürler Gök Türk Ramu
2020 17. kitabı
Okunma: 01 Ağustos 2020 15:49
Öğrenilen bilgilere, inançlara, değerlere farklı bir bakış açısıyla yaklaşan bir kitap. Kitabın bir bölümünde yaşadığım karmaşa, kitabı bırakmasam da bir süre daha az okumama sebep oldu. Yıllarca beynimize yerleşmiş inandığımız şeylerin kitapta çok farklı olması insanı biraz korkutuyor açıkçası. Her zaman her bilgiyi öğrenip akıl süzgecinden geçirme taraftarı bir insanım. O yüzden dünyaya, hayata ve insanlığa bir de bu gözle bakılmasını, kitabın okunmasını tavsiye ederim.
Felsefe
2020 49. kitabı
Okunma: 07 Ekim 2020 14:06
Tarih,arkeoloji, felsefe ve bilim gibi disiplinleri kurguyla harmanlayıp muhteşem bir eser üretmiş sevgili Gök Türk. Çok değerli araştırmalar ve gün yüzü gören bilgiler içeren bu harika romanı okurken keşke bitmesin diyecek ama sayfaları nasıl çevirdiğinizi anlamayacaksınız
Tarih
2020 14. kitabı
Okunma: 10 Aralık 2020 16:40
UYANIŞINIZA KATKISI OLSUN #GöktürkRamu Şafak Bey/hocanın tesadüfen karşıma çıkışı ve kitabında tam da o zamanki soruLarıma cevap aLmam. Tesadüf mü? Evrende tesadüf diye bir şey yoktur ☆ Tüm önyargı ve inançLarınızı bir kenara bırakıp, sizi muhteşem biLgiLerLe donatacak, şok üstü şok edecek, zengin kaynakLı, üzerinizde çok büyük bir etki bırakacak, muhteşem bir kitap oLan; BaLa Ěs Kar iLe karşınızdayım: ☆ İster biLimkurgu deyin, ister yaratıcı bir roman, isterseniz de hayaL iLe gerçeği ayırdedebiLene & UyanmışLara & FarkedenLere yazıLmış bir uyarı/biLgi kaynağı... Kendinizi nasıL geLiştirmişseniz şu an'a kadar, aLgınız da kitapta veriLen biLgiLeri o şekiLde anLayıp, sentezLeyecek. ☆ Bendeki etkisi ise; bazı biLgiLerim günceLLenmiş oLdu, durmadan evrene sorup durduğum bir çok soruLarıma cevap aLdım. Üzerimde büyük etki bıraktı ve kafamda yeni soruLar oLuşturdu. SeçiLmiş/Uyanmış bir insan mıyım acaba diye sormaya başLadım kendime ☆ Bu dünyanın sonu, başı, geLişmeLeri, geLeceği ne oLursa/oLacaksa oLsun bir tek biLdiğim bir şey var ki o da İNSAN oLabiLmek; güzeL, doğru, sorguLayıcı, araştırıcı, sevgi doLu Ahh, tekamüL yoLcuLuğumuz koLay oLsun ve keyif versin ☆ Kitaptaki ufak spoiLer konuLara geLeLim #BaLaĚsKar #GöktürkRamu #MDBasım @mdallstore #AnunnakiLer #iLkinsan #Genetik #Ayasofya #ÇanakkaLe #Truva #LeyHatLarı #SümerTabLetLeri #mitoLoji #semboLLer #AtLantis #MuKıtası #GöbekLitepe #KovaÇağı #2060 #DoğuBatıSavaşLarı #Homosapiens #NuhTufanı #PLanetX #LacivertTaş #TanrıveTanrıçaLar * Dünyayı kimLer yönetiyor?? * Atatürk, AbdüLaziz, Fatih SuLtan Mehmet, TESLA, MevLana, Newton,HitLer, Çiçeron, PLaton,MicheLangeLo, Leonardo bazı kraL/kraLiçe/padişahLar, GaLiLeo, Descartes, KepLer ... seçiLmiş insanLar mıydı???!! * Watson&Crick ~ RosaLinda 'fotoğraf51' oLayı * Ebced
2021 3. kitabı
Okunma: 18 Şubat 2021 11:59
“Hayatta hiçbir şey korkmak için değildir. Herşey anlaşılmak içindir.” " İşte bu kitap, hayatında bir kere bile olsa her şeyden şüphe edebilenler ve cesurca hakikatı arayanlar için yazıldı." @GökTürk " Bizlerin bildigi tarih çocuk masallarindan başka bir şey degil. Sümer, Mısır, Akad, Asur ve Babil gibi uygarlıkların yazılarını çözdük ve tarihimiz yeniden yazıldı. Ancak tarihi hep kazananların yazdığını, gerekli görmedikleri yerleri sumen altı ettiklerini pek düşünemedik. Kral Solomon ;Çok bilgelik çok keder doğurur, bilgi arttıkça acı da artar. Uzay,genetik,bilişim ve teknolojinin hakim olacağı 2160 yıllık Kova Çağı'nın arifesindeyiz ve 6000 yıllık yazılı tarihimizde ilk kez,dünyamızı ve kendimizi bu denli anlayabiliyoruz. M.Ö. 300 binlerde ortaya çıkmış olan insanın dünyadaki macerasında, sadece bir an sayılabilecek son 500 yılda, büyük bir sıçrama yaptık, ancak bunun nedenlerini yeterince sorgulamadık. Sorguladın mı. ?? Modern insan fosil bakımından soydaş birçok akrabaya sahiptir ama atası yoktur ;Dolayısıyla Homo Sapiens’in türemesi bir bulmacaya dönüşmektedir . Tüm önyargı ve inançlarınızı bir kenara bırakıp, sizi muhteşem bilgilerle donatacak, şok edecek, zengin kaynaklara dayanan, üzerinizde çok büyük bir etki bırakacak, muhteşem bir kitap. İster bilimkurgu deyin, ister hayal ürünü roman, isterseniz de hayal ve gerçeği ayırt edebilene & Uyanmışlara & Fark edenlere yazılmış bir uyarı ... Kendini ne kadar geliştirmişsen şu an'a kadar, algın da kitapta verilen bilgileri o şekilde anlayıp, sentezleyecek. Uyanış; daima sorgulayan, kendini geliştiren, bilgisini artıran, arttırdıkça yükselen ve yükseldikçe alçakgönüllü olanları ister Dünyayı kimler yönetiyor?? İnsan nasıl yaratıldı ? bize anlatılanlar doğru mu gerçekten … * Atatürk, Abdülaziz, Fatih Sultan Mehmet,
2020 75. kitabı
Okunma: 05 Aralık 2020 01:00
Önceki kitaplarında yer alan bilgiler tekrar karşımıza çıkıyor. Sıkıcı bir durum olsa da her sabah beyni sıfırlananlar için iyi olmuş diyebilirim. Eski bilgilerin yeni sıra Atlantis yeni bilgi olarak yer almış. Okurken Atlantis'in çok da uzak olmadığını anlayacaksınız. Okurken bazı bilgileri sindirerek devam etmek daha faydalı. Bilgiler havada kalmıyor. Gerçekler kanıtlarıyla birlikte sunulmuş. Tek kötü yanı fiyatının biraz yüksek olması.
2021 7. kitabı
Okunma: 07 Haziran 2021 13:01
Kitabı yılbaşından önce okumaya başladım. Dili çok akıcı ve kolay okunur olmasına rağmen, ,içindeki yoğun tarihi bilgiler ve kafamda tarihi olayları anlamlandırmaya çalışmam kitabı okurken ara vermemi gerektirdi. Hikaye örgüsü ve tarihi akış o kadar güzel birbirine geçmiş ki "bunların hepsi gerçek" diye düşünmek olağan dışı değil. Heyecanla okunacak, tarihi bilginizi baştan sorgulatacak, ve bakış açınızı tümden değiştirecek bir kitap. Kesinlikle tavsiye ederim.
Uyanabilmek dilegiyle..
·520 syf.·
2020 190. kitabı
Harika bir kitabi okumamin mutlulugu ile yaziyorum bu incelemeyi. Uzun zamandir bir kitap hayatimi bu sekilde kaplamamisti. Sabah ilk isim kitabi elime almak onunla gjne baslamak ve bir taraftan bitirmek bir taraftan da bilgileri sindirmekle zaman gecti. Oncelikle yazarin bu kitap disindaki diger kitaplarini da okudugum ve Bala es karin derleme kitabi ve ayni zamanda yeni ve carpici bilgiler eklemesiyle olustugunu soyleyebilirim. Etrafimdaki herkese surekli onerdigim icin ve surekli alintilar paylastigim icin onlarda kitaba yoneldi. Tam anlamiyla harika bir kitap olmus. Umarim daha fazla kitap yazabilir Şafak Bey.Kitapta kaynaklar mevcut ve bilgiler havada kalmiyor bu acidan cok seviyorum bu tarz kitaplari. İyi okumalar.
Bala Es KarGök Türk · MD Basım · 2020113 okunma
Bu sene okuduğum ve aklımda en çok kalan romanlardan biri
2026 5. kitabı
Bala Es Kar sadece bir roman değil; arkasında muazzam bir araştırma, tarihsel izler, mitolojik göndermeler ve insanın zihnini sürekli “Acaba… gerçekten olabilir mi?” diye sorgulatan bir kurgu var. Pek çok yerde kendimi “Bu sadece bir hikâye mi, yoksa bildiğimiz tarihin arka odasında başka bir gerçeklik mi var?” diye düşünürken buldum. Kitap oldukça uzun ama inanılmaz akıcı. Yazar, Göktürk tarihini, kadim sembolleri, şamanik öğretileri ve alternatif tarih okumalarını çok başarılı bir şekilde birleştirmiş. Üstelik sadece tarih ve mitolojiyle yetinmiyor; DNA, genetik hafıza ve atalarımızdan taşıdığımız kodlar üzerine de çok derin ve detaylı şekilde duruyor. Bu kısım, insanın kim olduğunu sadece kültürel olarak değil, biyolojik ve enerjetik düzeyde de yeniden düşünmesine neden oluyor. Bu yüzden beni inanılmaz bağladı; sonuna kadar büyük bir merakla, çok kısa bir sürede okuyup bitirdim. “Ba La Es Kar”, sadece bir macera romanı değil; insanın kökenine, hafızasına ve kolektif bilinçaltına dair bir yolculuk.

Gök TürkYazar · 7 kitap
Bursa'daki ilk, orta ve lise eğitiminden sonra 2001'de Dokuz Eylül Ünv. bitirmiş, 2008'de Beykent Ünv. Yüksek Lisans Yapmıştır. Bir süre BUSAM'da Kıbrıs Uzmanı olarak görev almıştır. Şu anda Yönetici olarak çalışmakta olup evli ve bir çocuk babasıdır. Yurt içinde birçok şehirde seminerler ve yurt içi yurt dışı mistik geziler düzenlemektedir.