Bendeki Sen

Dilek Taygun

Puan

7.210 üzerinden
42 kişi
10/10
·376 syf.··
Beğendi
·
2018 221. kitabı
·
1 saatte okudu
·
Okunma: 01 Haziran 2018 11:21
Baran ve Ezgi kader onların ağlarını ördü. Nasıl mı? Baran’nın hayalleri işindeki konumunu korumak hatta terfi almaktı; Ezgi'nin hayalleri günü kurtarmak ve yarını garantiye almaktı. İki farklı insanın hayatlarının kesişmesi ise bir yanlış numaradan olurdu. Ezgi yurtlarda büyümüş ve şimdi kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kız. lokantada bulaşıkçı olarak çalışıyor ve evi dar deyim yerindeyse kutu kadar bir alana sahip ama o ona yetiyor. Asla da fazlasında gözü yok, kanaat etmeyi biliyor ve şükür ediyor bu durumuna da. Bir gün Ezgi'nin telefonu çalar ve işler değişir. Baran da annesi ve babasını kaybettikten sonra O da yurtlar da büyümüş ve çok çalışıp bir yerlere gelmeye çalışmış ve başarmış ta.... Baran, dediğim gibi, çalışkan, zehir gibi bir adam. Tek kusuru beyaz bir yalan söylemiş olması. Patronuna söylediği o yalan ayaklarına dolanacağını elbette kestiremez ve olacakların da önüne geçemez.
Bendeki SenDilek Taygun · Mortena Yayınevi · 2017102 okunma
8/10
·376 syf.··
2022 48. kitabı
İşe girerken söylediği bir yalan, gün geçtikçe daha da ayaklarına dolanır, Baran'ın. Çıkmaza giren ve arkadaşının öne attığı bir fikri çaresiz kabul ederken, yanlış verilen bir numarayla hayatının ortasına bodozlama giren Ezgi ile kader, ona hayatının oynunu oynayacaktır. Birbirlerinden farklı gibi görünen ama aslında birbirlerine çok benzeyen bu ikili neler yaşayacak dersiniz? Yazarın kalemiyle ilk kez bu kitabıyla tanıştım. Aşırı akıcı Düşünün RS'ye giren ben 372 sayfayı 4 saatte bitirdim Okuyamama halime çok iyi geldi. Klişe gözüken ama derin alt mesajları olan güzel bir kitaptı. Bazen karakterler beni sinirlendirse de bazen gülümsettiler. Bazen de öyle kısımlar oldu ki boğazım düğümlendi, gözlerimden yaşlar şelale olup aktı. Yazarın nahif ve yormayan tarzını sevdim ben. Elimde bir tek bu kitabı vardı hediye edilmişti yıllar önce doğum günümde ve öylece bekliyordu. İyi ki rast gele alıp okumuşum kitaplarımın içinden. Diğer kitaplarını da hemen sipariş verip aldım sadece Kalbime Fısılda kitabı eksik şimdilik onu da alacağım inşallah ve nasipse hepsini okuyacağım. Hatta bu kitabının postunu paylaşana kadar Kır Papatyası ve Sevdanın Külleri kitaplarını bitirdim bile Sizler de benim gibi bir romantikseverseniz ve Türk filmi tadında kitapları seviyorsanız kesinlikle okumalısınız. Umarım bana iyi geldiği kadar sizlere de iyi gelir ve seversiniz.
Bendeki SenDilek Taygun · Mortena Yayınevi · 2017102 okunma
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
10/10
·376 syf.·
2018 82. kitabı
ÇOK GÜZELDİİ...OKUNASIII Tabiri caizse dumanı üstünde denir ya hani yayından çıkar çıkmaz okumak büyük keyifti. Sevgili meslektaşım @dilektaygun emeğine, gönlüne sağlık. Rahatlıkla kolay okunabilen, yormayan, sıkmayan konu akışı her ne kadar klişe gibi (romantik komedi) olsa da ben severek okudum. Hele yazı puntosu da ayrı bir güzel göze hitap eden cinstendi ?. Yazım kuralları son derece düzgün basımı kaliteli bir kitap. Konusu; patronu nişanlı olduğunu biliyor fakat işi kapmak için yalan söylemiştir Baran. Ajanstan nişanlı oyununu oynayacak bir kız ayarlar en yakın arkadaşı Sarp. Ama gelin görün ki Baran, numarayı yanlış arayınca karşısına kriterlerine hiç de uymayan tipte ve karakterde Ezgi çıkar. Tabi ki bekar olup bir de çok güzel olması dışında. ??. İşte hikaye böyle başlıyor ve çok da okunası yani. Tavsiye mi? Tabiki de ediyorum ??
Bendeki SenDilek Taygun · Mortena Yayınevi · 2017102 okunma
9/10
·376 syf.··
2026 7. kitabı
Yazarın kalemini seviyorum. Konular basit belki ama kitabı sevdim biraz daha fazla konu olabilirdi. Ezgi baranın evinden ayrılıp sonra baran in pişman olup peşinde koşmasını isterdim olsun yinede güzel kitaptı tavsiye ederim
Bendeki SenDilek Taygun · Mortena Yayınevi · 2017102 okunma
Eski yesilcam filim tadinda bir kitap
5/10
·376 syf.··
Beğendi
·
2019 20. kitabı
Ezgi kimsesiz ve fakir genc bir kiz. Baran caliskan ve sert bir adam. Yanlis anlama ile baslayan bir anlasma, sahte nisanlilik. Bir Cok filimler veya dizilerden bildiyimiz bir konu ama guzel olan dogal olmasi, yazar hic abartmamis ve gayet dogal yazmis Yani bu kitapta Cok zenginlik Yok, Cok guzel veya süper zeki ve cesaretli bir kizda yok, mafya, illegal, küfürde Yok, normal insanlar normal is ve hayata tutunmak isteyen insanlar var. - puanim basrol kizin ezik ve gurusuz olmasi. Okurken Ya erkek karakter Baran kiza asik olmasa ne olurdu bu kiza demek icten bile degil. Okumaya deger bir kitap,
Edebiyat
Bendeki SenDilek Taygun · Mortena Yayınevi · 2017102 okunma