Beyaz Geyik

Orijinal Adı:
White Hart

2020 1. kitabı
Okunma: 05 Mart 2020 15:55
Kitap efsane güzel aşk ve macera bir araya girince , hayal gücüyle gerçek hayat birbirine karışınca ortaya çok güzel bir eser çıkmış ikinci serisini de okudum şu an üçüncü serisindeyim kitaptan çok güzel sözler beğendim ayrıca hikaye çok güzel
2023 1. kitabı
Fazla info vermicem ama şunları söylemek istiyorum; Kitap aşk ve maceranın karışımı gibi bişey. Mae adında bir (siyahi) kızın hayatının çoğunu toplum içinde dışlanarak geçirdiği hayatı sihirli güçleri sayesinde bir anda tamamen değiştiğini anlatıyor.Omuzlarına çok büyük bir sorumluluk bindiğini anlatıyor ve en önemlisi de aslında kitap nasıl bir durumda olursanız olun asla ama asla pes etmemeyi anlatıyor. Ben bu kitabın serisini 9. Sınıfta 2 defa bitirdim gerçekten sürükleyiciliği benim çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim. Son olarak bir kaç alıntısıyla bitirmek istiyorum. " Bundan nefret ediyorum. Bizim bir önemimiz yokmuş gibi davranmalarıdan, bunun düşüncesinden nefret ediyordum. Peki kalplerimiz? Onların da mı bir önemi yoktu..." "Benim dünyam yerle bir olmuşken, dışarıdaki dünyanın olduğu gibi devam etmesi ne kadar enteresandı..." "İnsanlar tutamayacağı sözler vermemeliydi. Birileri bu konuda bir yasa falan çıkarmalıydı ve 'söz veriyorum' cümlesini kullanmanın bir cezası olmalıydı" "Büyü bir anda bozuluverdi. Kısa bir anlığına bütün problemlerim kar gibi eriyip gitmişti ama hemen sonra bir çığ gibi üzerime düştüler"
Roman
2021 28. kitabı
Okunma: 29 Mart 2021 00:00
Gerçekten iyi bir okuma ve White Hart serisinin ilk kitabı. Büyü, kader, macera, tehlike, cesaret, aşk, arkadaşlık ve yoldaşlık hikayesi. Mae zanaatkar doğumludur, yani sihir kullanabilir. Eğitimsizdir ve Kral, prensle evlenmek için zanaatkar doğumlu birini ararken sırrını saklamak ister. Değirmenci, kızının zanaatkar doğumlu olduğunu iddia ettiğinde Mae rahatlar. Prensin değirmencinin kızıyla tanışmak için geldiği gün olaylar beklenmedik ve trajik bir hal alır. Sonuç, Mae'yi prensle lanetli ormana doğru bir göreve gönderir. Tehlike, ölüm, muhalefet ve her hareketlerini takip eden karanlık bir tehdit ile karşı karşıya kalırlar.