Puan

7.510 üzerinden
1.357 kişi
2022 1. kitabı
Okunma: 11 Şubat 2022 00:00
Aşk ve gururun tanımlamaları ve bu süreçte yaşananlar çok iyi lanse edilmiş olsa bile, kitapta çok fazla sayfada dikkat dağıtan konu mevcut. Zaten yarım bırakılmaların pek çoğu muhtemelen bu konu dağılmalarından bırakmıştır. Asıl konu olarak bakıldığında ise, kitabın bazı bölümleri aşk ve gururu çok iyi ifade etmiş.
İnceleme
Bir GünDavid Nicholls · Pegasus Yayıncılık · 20106,7bin okunma
Tam zamanında buldum galiba bu kitabı
·536 syf.·
2026 2. kitabı
Bir Gün benim için bir aşk hikâyesi değil sadece. Zamanın insanla ne yaptığını anlatan bir yüzleşme metni. Bu kitabı okurken şunu hissettim: Bazı insanlar hayatımıza yanlış zamanda girmez, biz sadece onların kalacağı zamanı yanlış hesaplarız. Emma’yı okurken kendimi gördüm. Bekleyen, düşünen, kendinden ödün vermeden sevilmeyi isteyen bir kadın. Dexter ise hayatın rüzgârına kapılıp savrulan, elindekinin kıymetini hep biraz geç anlayan herkes gibiydi. En acı olan ne biliyor musun? Aşkın bitmesi değil. Aşkın devam etmesine rağmen iki insanın aynı yerde buluşamaması. Bu kitap bana şunu söyledi: “Sevmek yetmiyor. Zamanında sevmek gerekiyor.” Ve bazı hikâyeler mutlu bitmez çünkü hayat, herkese aynı takvimi vermez.
2021 142. kitabı
Okunma: 02 Aralık 2021 21:04
Aşk nedir? Aşkta gurur olur mu? Ne kadar fedakarlık yapılır? Bu soruların hepsi ve daha fazlası bu kitapta. Herşey kötü gider ama bazen terse döner birşeyler ve artık düzelmesi imkansız. Duygusal ve aşırı dram dolu bir eser. Tavsiye edilir ama dil biraz ağır. Kitapla kalın...
Bir GünDavid Nicholls · Pegasus Yayıncılık · 20106,7bin okunma
“Bir Gün Değil, Bir Ömür”
·536 syf.·
2011 1. kitabı
Bir Gün ile tanışmam çok yıllar öncesine dayanıyor. Kitap yeni çıkmıştı, ülkemizde hızlıca çevrilmişti ve yanlış hatırlamıyorsam film uyarlaması daha ortada yoktu ya da hemen öncesindeydi. Şirkette
2025 3. kitabı
Okunma: 15 Şubat 2025 17:03
Bu kitap zamanında o kadar çok popüler olmuştu ki ve hakkında o kadar çok olumlu yorum vardı ki ister istemez beklentimi de yüksek tutmuştum, ama beni asla tatmin etmedi. Birçok bölüm fazladan sayfa olsun diye yazılmış sanki, gereksiz diyaloglar gereksiz uzatmalar, anlamsız detaylar... Son sayfaya kadar beni tatmin edecek birşeyler aradım ama olmadı, bu arada sonunun mutlu bitmemesi vs değil konu sadece karakter analizi yapabilecek kadar ciddiye alabileceğim bir kitap değildi tabii bu benim fikrim, filmini de izlemeyi düşünmüyorum