Aşk bazen sandığınızdan daha yakındadır… Yıllardan 1988, günlerden 15 Temmuz'dur ve DEXTER ile EMMA henüz tanışmıştır. Ama birlikte geçirdikleri tek bir gün, sürekli birbirlerini düşünmelerine yetmiştir. "Her okuyucu bu kitaba âşık olacak. Ve her yazar bu kitabı kendisinin yazmış olmasını dileyecek." Tony Parsons "Bitirmek üzereyken kitabı göğsüme bastırdığımı ve üzerine iri bir gözyaşı damlattığımı söylemekten utanmıyorum." The Times "Bir Gün'ün yanında bir sağlık uyarısı verilmeli: Bu kitap ciddi derecede bağımlılık yapabilir." Belfast Telegraph "Enfes bir aşk hikâyesi." Sunday Herald "Bu kitabı sevmeyecek bir tek kişi bile düşünemiyorum." BBC "Bu tam bir, bütün randevularımı iptal edin-beni rahat bırakın, türü bir kitap." The Times Book Club
536 sayfa · İlk Yayın Tarihi: 2009

7/10 puan verdi
Aşk ve gururun tanımlamaları ve bu süreçte yaşananlar çok iyi lanse edilmiş olsa bile, kitapta çok fazla sayfada dikkat dağıtan konu mevcut. Zaten yarım bırakılmaların pek çoğu muhtemelen bu konu dağılmalarından bırakmıştır. Asıl konu olarak bakıldığında ise, kitabın bazı bölümleri aşk ve gururu çok iyi ifade etmiş.
7/10 puan verdi
Aşk nedir? Aşkta gurur olur mu? Ne kadar fedakarlık yapılır? Bu soruların hepsi ve daha fazlası bu kitapta. Herşey kötü gider ama bazen terse döner birşeyler ve artık düzelmesi imkansız. Duygusal ve aşırı dram dolu bir eser. Tavsiye edilir ama dil biraz ağır. Kitapla kalın...
3/10 puan verdi
Bu kitap zamanında o kadar çok popüler olmuştu ki ve hakkında o kadar çok olumlu yorum vardı ki ister istemez beklentimi de yüksek tutmuştum, ama beni asla tatmin etmedi. Birçok bölüm fazladan sayfa olsun diye yazılmış sanki, gereksiz diyaloglar gereksiz uzatmalar, anlamsız detaylar... Son sayfaya kadar beni tatmin edecek birşeyler aradım ama olmadı, bu arada sonunun mutlu bitmemesi vs değil konu sadece karakter analizi yapabilecek kadar ciddiye alabileceğim bir kitap değildi tabii bu benim fikrim, filmini de izlemeyi düşünmüyorum
512 syf.
7/10 puan verdi
Yıllar önce çıkmış, bir popülerite yakalamış ve son günlerde zirve yaşıyan o kitabı sonunda ben de okudum. Açıkçası dizisinin getirdiği popülerite kitabı gölgelemekte ama asıl okurlar bilir ki bu
Bir GünDavid Nicholls · Epsilon Yayınevi · 20206,4bin okunma
9/10 puan verdi
Kitap neredeyse bir yaşamın öyküsü. Mezuniyet töreninde tanışan Emma ve Dexter kitabın ana karakterleri. Emma sakin, çift ana dal yapmış, zeki ve yazar olmak isteyen, kendi çapında güzel bir kız. Dex ise dünyanın bir çok yerini gezmek isteyen, yerinde duramayan tiplerden. Aynı zaman da bir şeye bağlı kalmakta çok zor Dex için. Gelip geçici ilişkiler, yeni şehirler, yeni insanlar vs vs Böyle kızlar hep kendini bilmez erkeklere aşık olur zaten. Bu tip erkekler ise bazı şeylerin farkına çok geç varırlar. “Yirmi yıl, iki insan, Bir Gün” -Seni kırkında hayal edebiliyorum’ Kitabın en güzel yanı da bazen gerçekten bazı şeylere geç kaldığımızı üstüne basa basa vurgulamış olması. Geç kalıyoruz, çok şeye.
250 syf.
Puan vermedi
Herkezin aşka bakış açısı farklıdır.. Herkezin kendine özgü bir yaşam tarzı ve aşka bağlılığida bir başkadır.. tıpkı bu kitaptaki gibi.. Ben sevdim okumaya değer bir eser .. Binlerce duygu aynı anda hissettim okurken .. Aşkta gurur olurmu ? Aşka olan bağ his kısacası herşey .. Unutulmayan herşey aşka olan bağlılıktandır .. Kısacası iki karakterin 20 yıla dağılmış aşka adanmışlık hikayesi .. Biraz ağır herkez sevmeye bilir ama benim için güzel bir eser ..
Bir GünDavid Nicholls · Qanun Nəşriyyatı · 06,4bin okunma
512 syf.
Puan vermedi
Sinemaya da uyarlanan eser aşk romanı sevenlerin beğenisini kazanacaktır. Tabiki her zaman kitaplar filmlerinden daha güzel olsa da bu romanın filmi de güzeldi. Hem okuyun hem izleyin derim. Seveceksiniz ve etkisinden kurtulamayacaksınız.
Bir GünDavid Nicholls · Epsilon Yayınevi · 20206,4bin okunma
Puan vermedi
Ben kitabı da okudum filmi de izledim öncelikle kitabı tavsiye ederim filmde bazı bölümler hızlı ve atlanarak geçilmiş okunmaya değer bir kitap fakat ortada çok büyük ve etkileyici bir aşk görmedim. Okuduğum yorumlara göre aldım ama abartılacak kadar güzel değil. Okurken ara ara sıkıldım malesef orta şekerli bir kitap. Keyifli okumalar.
4/10 puan verdi
Bu kitabı 2013 te almıştım, kapağından utandığım için de ailemden gizleyerek okumuştum. Okurken sıkıldığımı çok net hatırlıyorum. Dexter'e kanım ısınmamıştı. Kitabı sevememiştim. Sonra filmini izlemiştim ve filmi de çok sıkıcıydı. Neyse kitabın kapağı güzel en azından
5/10 puan verdi
kıtabın arkasındakı ve ıcındekı yorumlara bakıldıgında cok carpıcı bır kıtap oldugu sanılabılır ancak hıc de oyle oldugunu dusunmuyorum bir ingiliz tarafından okundugunda cok tandık gelebılır ama sıkıcılıgın otesıne gectıgını sanmıyorum diğer taraftan gunumuz dızılerınden cok da farklı degıl kaldı kı fılm olması da guzel bır kanıt sanırım sıradan garıp ılıskıler yumagı keyıflı okumalar

David Nicholls
David NichollsYazar · 5 kitap
Nicholls üç kardeşin ortancası 1983 dan 1985 (İngilizce, Fizik ve Biyoloji ile birlikte A-level Drama ve Tiyatro Çalışmaları), Eastleigh, Hampshire Barton Peveril altıncı formu üniversite katıldı ve geniş bir yelpazede drama üretimlerde rolleri oynuyor. Colin Firth, daha sonra işbirliği kimin Babanızın En Son Ne Zaman Gördün olduğu gibi, Barton Peveril Collegea devam etti. Daha sonra, New Yorkta Amerikan Müzik ve Dram Akademisinde bir aktör olarak eğitim önce 1980li yıllarda Bristol Üniversitesi (Drama ve İngilizceBA ile 1988 yılında mezun) katıldı.rnrnSahne ismini David Holdaway kullanarak profesyonel bir aktör olarak çalıştı. O, Ulusal Kraliyet Tiyatrosunda üç yıllıkbir süre için West Yorkshire Playhouse ve, de dahil olmak üzere çeşitli tiyatrolarda küçük rollerde oynadı.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.