Tatlı Hüzün

David Nicholls
22 Haziran 2020
Epsilon Yayınevi

İlk aşkın acı tatlı hikayesi
2024 75. kitabı
Okunma: 07 Aralık 2024 21:36
Bozulan bir evliliğin ve evden ayrılan bir annenin sebep olduğu boşluk hissi bir ergen olan Charlie için çok fazladır. Babasının iflas etmesi de durumun tuzu biberi. Beş parasız babası ile kalan Charlie çalışmaya başlar. Bu arada bir kızla tanışır. Bu kız bir tiyatro grubundadır ve Charlie o kızı görmeye devam etmek istiyorsa tiyatro grubuna katılmalıdır. Kitap büyük oranda tiyatro oyunu (Romeo ve Juliette) ve Charlie ile Fran'in aşkını anlatıyor. Charlie'nin bu tiyatro grubu sayesinde çevresi de değişmiştir ve eski arkadaş grubunun olumsuzluğunu da görür. Annesinin evden gitmesiyle birlikte dersleri büyük bir düşüş gösterir ama bir öğretmeni ondan hiç vazgeçmez. Bu kalpleri eriten bir detaydı. Ayrıca tiyatro grubundaki Helen ve Alex ise Charlie'nin hayatının değişmesine sebep oluyor. Gerçek dostlar her zaman bizim iyiliğimizi istemez mi? Ve 20 yıl sonra tiyatro grubu tekrar bir araya geliyor. İki eski aşık bu karşılaşmada neler hissedecek? Tatlı HüzünTatlı Hüzün David NichollsDavid Nicholls
Tatlı HüzünDavid Nicholls · Epsilon Yayınevi · 202050 okunma
Tatlı Hüzün
2023 6. kitabı
Okunma: 21 Ocak 2023 13:11
David Nıcholas'ın en sevdiğim ve okuduğum ilk kitabı Bu kitap bir sevgi hikayesi gönülleri ısıtan yürek çarpan bir aşk hikayesi. Genç olma yolunda ilerleyen bir çocuğun başından geçen dostlukları, ilk aşkı ve hayal kırıklığını dahası o ilk aşkın nasıl yavaş yavaş söndüğünü anlatan çok trajikomik bir roman. Okumanızı tabi ki de tavsiye ediyorum. Sonuçta kim kaçırabilir böyle bir romanı.
Tatlı HüzünDavid Nicholls · Epsilon Yayınevi · 202050 okunma

David NichollsYazar · 5 kitap
Nicholls üç kardeşin ortancası 1983 dan 1985 (İngilizce, Fizik ve Biyoloji ile birlikte A-level Drama ve Tiyatro Çalışmaları), Eastleigh, Hampshire Barton Peveril altıncı formu üniversite katıldı ve geniş bir yelpazede drama üretimlerde rolleri oynuyor. Colin Firth, daha sonra işbirliği kimin Babanızın En Son Ne Zaman Gördün olduğu gibi, Barton Peveril Collegea devam etti. Daha sonra, New Yorkta Amerikan Müzik ve Dram Akademisinde bir aktör olarak eğitim önce 1980li yıllarda Bristol Üniversitesi (Drama ve İngilizceBA ile 1988 yılında mezun) katıldı.rnrnSahne ismini David Holdaway kullanarak profesyonel bir aktör olarak çalıştı. O, Ulusal Kraliyet Tiyatrosunda üç yıllıkbir süre için West Yorkshire Playhouse ve, de dahil olmak üzere çeşitli tiyatrolarda küçük rollerde oynadı.