Bu Benim İşim!

Nalan Aktaş Sönmez
9/10
2 Kişi
4
Okunma
1
Beğeni
326
Görüntülenme
Meraklı Minikler Sınıfı okuma yazmayı öğrenmişti. Ne büyük bir mutluluktu bu! Artık farklı dünyaları keşfedebilirlerdi! Şimdi ise meslekler gösterisi yapmanın zamanıydı. Büyüyünce ne olmak istiyorsunuz? Hadi, herkes gösteride sergileyeceği mesleği seçsin. Mimar, çiftçi, pilot, doktor, müzisyen, aşçı… Daha birçok meslek bu kitapta seni bekliyor!
32 sayfa · İlk Yayın Tarihi: 6 Şubat 2024
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

32 syf.
10/10 puan verdi
·
Beğendi
Özellikle çocuk kitaplarını okuyup incelememin sebebi geleceğimiz çocukların satırlardan aldığı ders iyi mi kötümü farkına varmak. Çocuk kitapları eğlenceli olduğu kadar tehlikelide olabiliyor malesef ki. Ama sevgili yazarımız Nalan Hanımın yazdığı Bu Benim İşim kitabını çok sevdim. Çocukların sınıf içindeki yaşadıkları problemlerden bir kaçına değinmesi rağmen verilmek istenen mesaj o kadar saf ve temiz bir dille anlatılmış ki kesinlikle bütün çocukların kitaplığında yer almalı. Şimdiden keyifli okumalar çocuklar
Bu Benim İşim!
Bu Benim İşim!Nalan Aktaş Sönmez · TİMAŞ ÇOCUK YAYINLARI · 04 okunma

Yazar Hakkında

Nalan Aktaş Sönmez
Nalan Aktaş SönmezYazar · 50 kitap
Çocuk Sağlığı  ve Eğitimi Uzmanı –Çocuk ve Aile Danışmanı Pedagog Nalan Aktaş Sönmez Hacettepe Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Eğitimi Bölümü dört yıllık lisans programından mezun oldu. Mezuniyet tezini “Çocuk Kitapları” konusunda yaptı. Kocaeli’nde kendi kurmuş olduğu anaokulunda sekiz yıl eğitim danışmanlığı ve yöneticilik yaptı. Üç yıl çeşitli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri’nde uzman olarak çalıştı. Yerel televizyonlarda çocuk proğramları yapım ve yönetmenliğini üstlendi. İlk kitapları genç yaşlarda basılmaya layık görüldü. Sırasıyla Arıtaş, Orkun, Nasa, Erna, Timaş ve Çamlıca Yayınları’nda eserleri yayımlandı. (2015 yılı içinde otuz adet resimli öykü kitabı HAYAT YAYINLARI tarafından yayınlanacaktır.)  Hazırlamış olduğu “Duygusal Zeka Eğitimi” çalışması MEB 2012 Okulöncesi Rehberlik Proğramı’nda kaynak gösterildi. ERNA “Nezaket ve Görgü Kuralları Eğitim Seti” birçok okulda karakter eğitimi ve rehberlik çalışmalarında uygulandı. Halen Ankara Üniversitesi Eğitimin Kültürel Temelleri – Çocuk Edebiyatı Bölümü’nden yüksek lisans dersleri almaya devam etmektedir. 100’ü geçkin resimli öykü ve interaktif kitabı, eğitim ve uygulama setleri bulunan yazar  Ankara Çocuk  Kalbi Duygusal Zeka Anaokulunun kurucusudur. Nalan Aktaş Sönmez evli ve iki çocuk annesidir.   
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.