Demir Druid Günlükleri 2

Artemis Yayınları
Sıralamalar

2016 78. kitabı
Okunma: 25 Eylül 2016 20:15
Büyücü'nün konusu çok net değil, yazar bir kaç farklı konuyu aynı kitapta işledi. Aslında bu durumdan çok hoşlanmadım, kitabı okurken iyi bir senaryoya sahip olmayan aksiyon oyunu oynuyor gibi hissettim. Başkarakter Atticus'un karşısına sürekli bir düşman çıkıyor ve bunlarla savaşıyordu, level atlamasını da bekledim ama olmadı. Ve bu kitapta çok fazla cadı vardı, kitaba bir cadı giriyor diğeri çıkıyordu, kendimi cadılar geçidinde falan gibi hissettim. Zayıf kurgusu ve belirsiz konusu dışında okuması oldukça keyifli ve rahattı, sayfalar sıkmadan ve zevkle aktı. Serinin bu yönünü seviyorum, mizahi dili ve akıcı yapısı sayesinde iyi zaman geçirmenizi sağlıyor. Ayrıntılı yorum için; yorumatolyesi.blogspot.com/2016/09/buyucu....
2019 6. kitabı
Okunma: 01 Temmuz 2019 22:11
Serinin ilk kitabına kıyasla ki onu da çok beğenmiştim, ikinci kitabı su gibi aktı diyebilirim. Neredeyse bir günde yarısından fazlasını okudum. Hareket o kadar fazla ki kitabı bırakamıyorsunuz elinizden. Karakterlerin enerjisi hiç bitmiyor. Ve bir süre sonra siz de kendinizi o karakterlerden biri gibi görüyorsunuz. Kitabı kapattıktan sonra gerçek hayata adapte olabilmek için birkaç saniye beklemeniz gerekiyor. İkinci kitapta Atticus yine çok formundadır. Yenilenebilir enerjisiyle büyük ve güçlü bir cadı meclisine, düşmüş bir meleğe ve daha pek çok yaratığa kafa tutuyor. Elbette bunu yaparken yanında tatlı mı tatlı köpeği Oberon ve benim çok sevdiğim iki karakter olan kurt adam ile vampir avukatı da var. Daha önce de belirttiğim gibi ben kitabı ve karakterleri çok beğendim. Sizlere de mutlaka tavsiye ederim.
2019 85. kitabı
Okunma: 29 Mayıs 2019 00:43
BÜYÜCÜ bu serinin ikinci kitabı millet ve ben yine soluksuz okudum. Harikaydı diyebilirim. Bu seriyi alırken bu kadar iyi olduğunu düşünmemiştim ne yalan söyleyim . CÜCÜ tavsiye ediyor. Fantastik sevenler bayılacaksınız .
2020 298. kitabı
Okunma: 03 Kasım 2020 12:14
Her kitap bir öncekinden daha esprili zevkli akıp gidiyor çok şirin bulduğum sıkılmadığım bir seri fantastik sevenlere çeşitlilik sunacak çok hoş bir bir tarz yakalamış

Kevin HearneYazar · 9 kitap
Kevin Hearne , Arizona'da doğup büyüyen bir Amerikan kentsel fantastik romancıdır . Hearne, fantezi kitap serisi The Iron Druid Chronicles'da Del Rey tarafından yayınlanan sekiz romanın yanı sıra 2015 Star Wars'ın Jedi'ye mirasçısı olan romanının yazarıdır . Tricked adlı romanı New York Times'ın En Çok Satanlar listesine girdi. Shattered adlı romanı cilt katında ilk çıkan [6] ve ABD Today'in en çok satanların listesindeydi. Hearne lise İngilizce öğretmeni ve karısı ve kızı ile Arizona Arizona taşındı. Northern Arizona Üniversitesi'nden mezun oldu.