#birkitapkahvehuzur
#okudumbitti
Kevın Hearne
Demir Druid Günlükleri 7 Dövmeci
Herkese merhaba kitap dostları serinin yedinci kitabı ile geldim bugün.
Atticus zaman adasında hiç ummadığı birini bulmuştur 2000 sene önce öldüğünden emin olduğu kişi onun hocası Baş drudi Owen'dir ve artık Granuile ile birlikte sayıları üç druid olmuştur... Sonra cadı Laksha dan Granuile ye bir haber gelir Hindistan da arkeoloji kazısı yapan babasının içine kötü bir ruh girmiştir ve en kısa zamanda durdurulmalıdır. Atticus da yeni bir dünyaya ayak uydurması için hocasına yardım ediyordur. Sonra olaylar olaylar Atticus ve Granuile yi kimin öldürmek istediği ortaya çıkar ve bir savaş olur bir yandan da tabi ragnorak ın gelişini ve Loki ile Hel'i de durdurmalıdırlar bakalım son iki kitapta neler olacak kitapla kalın hoşçakalın dostlar
O kadar güzel bir dünyanın içine daldım ki ben bu seriyle, gerçek dünyaya dönmek istemiyorum okurken. Yine her sayfasını ayrı bir heyecanla okuduğum bir kitap oldu serinin diğer tüm kitaplarında olduğu gibi. Belki de Sezen Yıldız hadi hep birlikte okuyalım demeseydi aylarca erteler, başlamaya üşenirdim . game of thrones un dizisi çekildiyse, bu serinin hayli hayli çekilmeli diyorum ve sizi arka kapak yazısıyla baş başa bırakıyorum. Ha bu arada mutlaka okuyun dememe gerek yok heralde .
Hikaye o kadar dağıldı ki nasıl toplayacak yazar tahmin edemiyorum. Yine bir savas ve druidimizin keskin zekası ile harika bir kitap olmus. Seriyi anlatan en iyi üç kelime: fantastik, mitolojik ve cok komik
Kevin Hearne , Arizona'da doğup büyüyen bir Amerikan kentsel fantastik romancıdır .
Hearne, fantezi kitap serisi The Iron Druid Chronicles'da Del Rey tarafından yayınlanan sekiz romanın yanı sıra 2015 Star Wars'ın Jedi'ye mirasçısı olan romanının yazarıdır . Tricked adlı romanı New York Times'ın En Çok Satanlar listesine girdi. Shattered adlı romanı cilt katında ilk çıkan [6] ve ABD Today'in en çok satanların listesindeydi.
Hearne lise İngilizce öğretmeni ve karısı ve kızı ile Arizona Arizona taşındı. Northern Arizona Üniversitesi'nden mezun oldu.