Nazilerden "FETÖ"ye Siyasal İslamcıların Tarihi

Kırmızı Kedi Yayınevi

Buzdağı
2020 8. kitabı
Okunma: 17 Ocak 2020 00:49
Serdar Akinan, bilinmeyen ya da çok bilinmeyenli denklemi anlatmıyor. Devletin bildiği, gördüğü, duyduğu, okuduğu ve uyarıldığı halde ama ne hikmetse görmediği, duymadığı ve bilmediği olaylar hakkında bizlere bilgi aktarıyor. Örneğin, 15 Temmuzda yaşananlar gibi. Bu duruma gelineceği devletin bazı kurumlarında çalışan 'resmi' ya da 'gayri resmi' 'yetkililer' tarafından raporlara döküldüğü halde, sadece rapor olarak kaldıkları için o meşum olay gerçekleşir. Ve birileri de inadına çooooook uzun yıllardır aleni bir şekilde bu yapılanma hakkında yazdıkları halde yine de 'suçlu(!)' olurlar. 15 Temmuz bir Amerikan (CIA) projesidir. Fetö diyerek geçiştirilemeyecek kadar önemlidir. Fetö'nün arkasındaki güce aleni bir şekilde karşı çıkılmadığı sürece bu durumdan bir sonuç çıkmaz. Bu ABD'nin bir darbe girişimidir. O gün fetöyü kullandı, sonra başka tarikat/cemaatleri kullanmayacağı ne malum. Çünkü ABD projesi kendisine biat eden yapıları, besleyip büyütüp hazır tutarak yeri geldiğinde maşa olarak kullanmayı sever. Bunun örneği ise hem ülkemizde hem de dünyanın farklı coğrafyalarında mevcuttur. Bu ülke ve bu coğrafyadaki Amerikan projelerine karşı çıkıp o def edilmediği sürece bir fetö gider başka metöler, hetöler, ketöler, letöler gelir. Kullanılmaya hazır ot gibi her yerden fışkıran yapılar hem ülkemizde hem de bu coğrafyada mevcut. O yüzden 15 Temmuz olayının adını net ifade edilmesi gerekir. Bu kitap içinde de 'kullanılan isimler' hakkında bilgiler de bulacaksınız. Kah Kudüs müftüsü olarak, Ortadoğu ve Arap ideolojileri için Nazilerle işbirliği yapılır, kah 2. Dünya Savaşından sonra Amerikalılarla işbirliği yapılır. Şimdi bile kullanılmaya hazır onlarca 'yapı' mevcut duruyor. Hepsi Amerikalıların kendilerini seçip yüceltmesini 'mehdi' bekler gibi bekliyor. Peki bugün ABD
Siyaset
BuzdağıSerdar Akinan · Kırmızı Kedi Yayınevi · 201720 okunma
2020 5. kitabı
Okunma: 17 Ekim 2020 23:57
Okuyun, hem akıcı hem de çok güzel bir özetle her beyin yıkama sanatını anlatmış. Başımıza ne çoraplar nasıl örülmüş daha net anlıyorsunuz. Yazara emeğinden dolayı birkaç defa teşekkür ettim okurken.
BuzdağıSerdar Akinan · Kırmızı Kedi Yayınevi · 201720 okunma

Serdar AkinanYazar · 10 kitap
Serdar Akinan, (d. 1968 - İstanbul) gazeteci, yazar. Ayrıca SKY Türk adlı haber kanalında Genel Yayın Yönetmenliği yaptı. 1987'de Milliyet Gazetesi'nde gece servisinde muhabir olarak gazeteciliğe başladı. Televizyon muhabirliğine adım attığı 1992 yılında görüntülü haber dalında iki ayrı birincilik ödülü aldı. Haber progamı 32. Gün'ün görsel yönetmenliği yaptı. Daha sonra ABD'ye gitti. Türkiye'ye döndüğünde ilk olarak Number One TV'de görev aldı. Haber kanalları CNN Türk ve Habertürk'ün kuruluşunda görev aldı. SkyTurk kanalında Nihat Genç ile yaptığı söyleşi programı ile tanınmıştır. "Aynı Allah'ın Evlatları Değiliz" adlı köşe yazısı bulunan yönetmendir.