Garip Yaratıklar Kitabı

Yapı Kredi Yayınları

Hayal gücünüzü süsleyin
2020 10. kitabı
Okunma: 07 Mayıs 2020 09:28
Tamamı renkli resimlerle donatılmış kitap 10 farklı bölümden oluşmaktadır. Fantastik türe ve mitolojiye ilgi duyan herkesin okuması gerekirken aynı zamanda filmlerde veya dizilerde gördüğünüz canavarları araştırmak içinde başucu kaynağı olarak kullanılabilir. Özellikle resimlerin kimlere ve hangi döneme ait olduğunu göstermesiyle okurken size aynı zamanda derin bir araştırma tutkusu salıyor. Kitabın sonunda çok güzel bir site verilmiş yazar tarafından, sayısız garip ve fantastik içerikli resimlerin olduğu siteye en azından ziyaret edin çünkü giren bir daha çıkamıyor. monsterbrains.blogspot.com
CanavarlarChristopher Dell · Yapı Kredi Yayınları · 201040 okunma
·192 syf.·
2022 15. kitabı
Büyük zevkle bir oturuşta okuduğum şahane bir araştırma kitabı ‘Canavarlar Garip Yaratıklar Kitabı’. Christopher Dell çok iyi bir araştırmacı yazar, görsel kullanmayı çok seviyor ve seçimleri yine gayet yerinde olmuş. Yalnız ben içerik olarak daha çok bilgi beklerken, bu kitap görsel açıdan doyuruyor; Dell, tanrıların ve canavarların felsefesine özet bir şekilde değinirken detay vermekten kaçınmış. Baskı kalitesi, cildi, kağıdı, her şeyiyle elime almaya doyamayacağım kitaplarımdan biri, bu tür kitapların yeniden baskı yapmaması çok üzücü.
CanavarlarChristopher Dell · Yapı Kredi Yayınları · 201040 okunma

Christopher DellYazar · 4 kitap
Christopher Dell Londra, Courtauld Sanat Enstitüsü’nde sanat tarihi (on yedinci yüzyıl Roma mimarisi) eğitimi alırken ezoterik ve okült temalara merak sardı. Yaratıklar, mitoloji ve dünya sanatının başyapıtları üzerine bir dizi çoksatar kitap kaleme aldı. Ukiyo-e sanatı, dub reggae, Katalan dili ve resmiyle ilgileniyor.