Lucky River Ranch #1

8 Ağustos 2024
Independently Published
İngilizce

Puan vermedi
Bayadır kovboy romantizmi okumuyordum, özlemişim! Kitaba bayıldım! Bu aralar tam da ihtiyacım olan şey bolca klişe ve biraz da düşmandan aşka tarzı bir romantizmdi. Kızımız Mollie, boşanmış bir çiftin çocuğu ve annesi yüzünden babasından ilgi bekleyip bunu göremeyince de nefretle karışık bir özlem duyarak büyümüştür. Cash ise 18 yaşında ailesini kaybedince Mollie’nin babasının yanında hem çiftlikte çalışıp hem de kardeşlerine bakmak zorunda kalmıştır. İkisini birleştiren şeyse Mollie’nin babasının ölmesi ve mirası alması için çiftlikte 1 yıl yaşaması gerektiği şartıdır. Oysa kızımızın tüm hayatı şehirdedir ama ne yazık ki yeni kurduğu marka için paraya ihtiyacı vardır ve çiftlik epey kârlı bir iştir. Tabii bu durum, çiftliği kendisine bırakacağını düşünen Cash’in hiç hoşuna gitmez. Şehirli kızın çiftliği satıp tüm düzeni bozmasından endişe ettiği için onun kaçması adına elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır.
2026 43. kitabı
Kovboy kurgusu okumayalı uzun zaman olmuştu. Özlemişim. Bu kitabı da çok sevdim. Çift çok iyi yazılmıştı. Duygular bana çok iyi geçti. İlişkileri yavaş ve sağlam bir şekilde gelişti. Birden bire gelişmemesi hoşuma gitti. En çok hoşuma giden şey ise iletişimlerinin sağlıklı olmasıydı. İkisi de ne istediğini bilen ve çekinmeden dile getiren ve gösteren karakterlerdi. Birbirlerini desteklemeleri ve değiştirmemeye çalışmamaları da en çok sevdiğim şeylerden biri oldu. Kitaptaki herkesi çok sevdim. Hepsi Mollie çiftliğe ilk geldiğinden beri samimi ve sıcak yaklaştılar. Başlarda Mollie'nin annesinden pek haz etmemiştim. Tam bir diktatör biriymiş gibi hissetmiştim. Ama sonda gerçekten Mollie'yi düşündüğünü hayallerine önem verdiğini okumak beni duygulandırdı. Diğer kardeşlerin hikayelerini de çok merak ediyorum. Özellikle Wyatt'ın sondaki sahnesinden sonra en çok merak ettiğim kardeş şu o an...
2026 24. kitabı
Merhaba kitap dostları çok severek okuduğum kitabın yorumu ile sizlerleyim. Kitabımız şirketinde tam da mali sorunlar yaşarken, babasının mirası için aranan Mollie'nin yıllardır gitmediği Hill

Jessica PetersonYazar · 0 kitap
Jessica Peterson writes romance with heat, humor, and heart. Heroes with hot accents are her specialty. When she’s not writing, she can be found bellying up to a bar in the south’s best restaurants with her husband Ben, reading books with her adorable daughters Gracie and Madeline, or snuggling up with her 70-pound lap dog, Martha. A Carolina girl at heart, she fantasizes about splitting her time between Charleston and Asheville, but currently lives in Charlotte, NC.