Çeyrek Asır

Tilki Kitap

Şiir Bir Gözyaşı...
2023 27. kitabı
Okunma: 28 Nisan 2023 23:59
Şiir bir gözyaşı, şiir bir ruh heyecanı, şiir bir yürek hoplaması, şiir bir umut... Yalnız değilim Umudum var Üzüntüm, sevincim Korkularım var Özlemim var benim Yalnız değilim Egemen Bey'in @ Egemen Öztürk romanından hemen sonra bana hediye etmiş olduğu "Çeyrek Asır" şiir kitabını bir iki saatte bitirdim. "Çeyrek Asır" adından da anlaşıldığı gibi 25 yıllık hayat tecrübesinin şiire damıtılmış hali. Sevgiden aşka, umut taşıyan insanlardan umudu kırılan insanlara, dünyadan öte tarafa, gündüzden geceye, hayattan ölüme çoğu alanda şiirlerini bulabilirsiniz. Kendisinin de deyimiyle şiirlerin tümünden kendinize göre bir anlam çıkarmanız dileklerimle.Herkesin kendinden bir şey bulacağı bu şiirleri keyifle okuyunuz Hiç görmediğin Hiç bilmediğin Hiç duymadığın Nice yüreği güzel insan vardır Güzel bak, güzel göresin Yarınlardan nice umutlar vardır Bilemezsin
Şiir
Çeyrek AsırEgemen Öztürk · Tilki Kitap · 20215 okunma
İlkler Güzeldir
2021 1. kitabı
Okunma: 10 Nisan 2021 00:00
İlk yazdığım şiirden bu kitabın yayımlanmasına kadar geçen yaklaşık 12 yılda sayısını bilmediğim kadar şiir yazdım. Kimi şiirlerimi çocukluk hevesime kurban edip yırttım attım, kimi şiirlerimi gençlik ateşimde yakıp kavurdum. Şairliğim durulduktan sonra kum tanelerinin içerisinden ayıkladığım güzel taşları yoluma dizdim ve yolun sonunda kitabımı oluşturdum. Ömrümde çeyrek asrı geride bırakırken benimle birlikte büyüyen şiirlerimi sizlere sundum. Şimdi alt alta yazılmış birkaç mısradan ibaret şiirlerimde kendinizi bulmanızı, kendinizi buldukça bana bir şiirimi yeniden yazdırmış olmanızı diliyorum. İyi okumalar dilerim. Egemen Öztürk
Şiir
Çeyrek AsırEgemen Öztürk · Tilki Kitap · 20215 okunma

Egemen ÖztürkYazar · 0 kitap
1996’da İstanbul’un en batısı Silivri’nin güzide köyü Alipaşa’da dünyaya geldi. İlköğretimini Silivri Hasan Öz Varnalı İlköğretim okulunda tamamladıktan sonra ortaöğretimini de yine Silivri’nin önde gelen liselerinden Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans eğitimine başlayan Egemen Öztürk, 2018 yılında mezun olarak avukatlık mesleğine adım attı. 2019 yılında LEF Hukuk isimli hukuk bürosunun kurucu ortağı olarak serbest avukatlığa başladı. Hâlen Ataköy/Bakırköy’de bulunan LEF Hukuk’ta mesleki faaliyetlerine devam etmektedir. Avukatlığın yanı sıra, çocukluğunda eline aldığı kalemi hiç bırakmadan devam etmiş, yazdığı şiirler hem çevresi hem de eğitim hayatında kendisine yol gösterenler tarafından beğenilmiştir. Kendi ifadesiyle onunla birlikte büyüyen şiirlerini ömründe çeyrek asrı geride bırakırken kitaplaştırmış ve “Çeyrek Asır” isimli şiir kitabını 2021 yılında yayımlamıştır. Edebiyat dünyasında çıktığı bu uzun yola şiir kitabıyla ilk adımını atan Egemen Öztürk, farklı edebi türlerdeki çalışmalarına da devam etmiş ve 2023 yılında “Ay Işığını İçmek” isimli romanını yayımlayarak çıktığı uzun yolda bir adım daha ilerlemiştir. Edebi çalışmalarına avukatlık mesleğini sürdürürken devam etmektedir.