Çılgın Tarih

Yusuf Asal
Mart 2016
Nesil Genç Yayınları

2018 4. kitabı
Eğer tarihin çok sıkıcı olduğunu düşünüyorsanız bu kitabı okumalısınız çünkü bu kitap tarihi çok eğlenceli bir biçimde anlatıyor benim herkese tavsiye edebileceğim bir kitap :)
2018 15. kitabı
Okunma: 08 Mart 2018 16:32
Kitap iyi ve güzel anlatılmış ama fazla bilgi vermemiştir (bana göre). Çünkü kitap 235 sayfa ama içinde o kadar boş alan var ki başka bir kitap dahi yazılabilir. Sınıfta herkes çılgın serisini okumak istiyor niye mi? Çünkü sayfa fazla olmasına rağmen kitap bir günde bitirilebilir. İçinde okuyanları güldürmek içinde yazılar yazmış Yusuf Asal. Aslında Çılgın serisinin Çılgın Kaşifler kitabını okuyunca kitap bana göre çok güzeldi. Fakat biraz bakış açısını değiştirerek kitabın olumsuz yanları hemen göze batıyor. İçinde birde tarih kitabında anlatılan kişileri konuşturarak güldürmeye çalışmış. Yani kitabı hem tavsiye ederim hemde tavsiye etmem. Bu arada tüm kadınların kadınlar günü kutlu olsun.
2021 15. kitabı
Bu kitabı beğendim. Bilgiler sizi boğmuyor. Hem bu KPSS Tarih kitabı değil. Bence tarih "Mehmet 1453'te İstanbul'u fethetti." bundan ibaret değil diyenler için güzel bir kitap. Zaten çok zamanınızı almayacaktır. Okuyun okutun efendim.
2020 1. kitabı
Okunma: 05 Temmuz 2020 00:00
Daha çok küçük çocuklar için bir kitapdır. İnsanlığın tarihindeki önemli olayları ve dönemleri ve Türk Tarihi'nin önemli olaylarını ele alıyor. Eğer küçük yaştaki bir tanıdığınız var ise bu kitap ona Tarihi sevdiricektir.
2018 15. kitabı
Okunma: 12 Ocak 2018 12:29
tarihi severim ama bir tarih kitabını bu kadar değil ilk kez tarihi böyle eylenceli anlatan bir kitap okuyorum çok güzel bir kitap yazının icadından tarihi savaşlara herşey var herkese tavsiye ediyorum
2018 3. kitabı
bence çok tarihten basetmiyordu ve çok böyle bazen atasözleri bazende insanı biraz keyiflendiriyordu ama sadece biraz içinde tarih geçiyordu o kadarda güzel yazılmamış kitabı biraz daha uydura bilirdi ve bence çok saftirik olmuş kötü şeyler yok ama birazdaha önemli şeyler kata bilirdi uydursaydı bel ki bundan dah güzel ola bilirdi bence kendi düşüncelerinide yasaydı daha güzel ola bilişrdi ben okudum sevdim 5 puan verdim çok semedim SON

Yusuf AsalYazar · 114 kitap
01/08/1973’te Ceyhan’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ceyhan’da tamamladı. Orta okul yıllarında tanıştığı şiirle, dost oldu. İlk şiir kitabını, üniversitede öğrenciyken yayımladı. Üniversite yıllarında katıldığı bir şiir yarışmasında birincilik aldı. Erzincan ve Iğdır’da “GÜL PEMBE ” adı altında, kültür ve edebiyat konulu radyo programlar yaptı. Öğretmen olarak Siverek , Iğdır ve İstanbul’da görev yaptı. 2001 yılında “BAL ARISI” adlı bir tiyatro grubu kurdu. Şiirleri : Türk Edebiyatı, Otağtepe, Yaklaşım, Dil ve Edebiyat dergilerinde yer aldı. Araştırma yazıları, röportajları, makaleleri yerel ve ulusal gazetelerde, dergilerde yer aldı. Altın Turaç ödülleri kapsamında 2012 yılında, YILIN YAZARI seçildi. Şiir kitapları : ANNEYE (1995) ve GÖZLERİNE YAZDIĞIM ŞİİRLER (2001) 100’e yakın kitabı bulunan yazarın tiyatro kitaplarında yer alan oyunları, okullarda sahnelendi, yarışmalarda derece aldı. Masallar, öyküler, Gençlik romanları, Mizahi romanlar ve eğlenceli bilgi kitapları yazdı.