J.J. Graves Mystery Serisi 3

Orijinal Adı:
Dirty Rotten Scoundrel

2018 27. kitabı
Okunma: 06 Mart 2018 00:00
Kitapta küçük bir kasaba olan Bloody Mary'nin şerifi Jake ile tibbi tetikçisi Jaye'in hayatına tanıklık ediyoruz. Cinayet, gizem, entrika, romantizm, erotizm ne ararsanız var. Kurgu olarak beğendiğim bir seri oldu ama bir şeyler eksikti. Yazar tanıtımını okuduğumda, yazarın okuduğu kitaplar onu tatmin etmediği için kendi yazmaya başladığı belirtilmiş ama benim fikrime göre kendisi de pek okuyucuyu tatmin edemiyor. Kurgu üzerine fazla yoğunlaşmış anladığım kadarıyla,kurgusal bir eksiklik göremedim. Fakat diğer yönlerden biraz yetersiz kalmış. Birinci kitapta bile karşımıza çıkan karakterlerin 3. 4. kitaplarda fiziksel özelliklerinin betimlenmesi -ki buna baş karakterlerde dahil-, mekanların betimlemeleri de aynı şekilde. Örneğin karakterimiz Jaye, Jake'in evine gidip geliyor seri boyunca ama Jake'in evinin bize anlatılması 3. kitapta gerçekleşiyor. Arka arkaya okuduğum için belkide beni bu kadar rahatsız etti bu durum. Seri zaten sayfa sayısı az olan kitaplardan oluşuyor. Seri ilerledikçe sürekli bir önceki kitaplardaki olaylar da anlatılıyor. Hele o 4. kitap zaten 200 sayfa kitabın yarısında neredeyse ilk 3 kitaptan bahsediliyor. Asıl merak edilen şey anlatılmadan kitap hoooppp bitmiş. 4 kitabı bence 2 kitap halinde yazsaymış yazar çok daha güzel olurmuş. Şimdi bu kadar şey söylüyorum ama neden hepsini okudum ve seriyi bitirdim? Öncelikle yazarın dili sadeydi, kitaplarda gayet akıcıydı -ki çok vakit almayan birini bir kaç saatte okuyabileceğiniz türden- bu nedenle kısa sürede okudum. Bir de romantik komedi- polisiye olayı çok hoşuma gitti. Bir yandan olayların içindesiniz, bir yandan da Jaye ve Jake'in komikliklerine şahit oluyorsunuz. Neyse uzun lafın kısası; boş vaktinizi değerlendirmek için sizi yormayacak bir kitap arıyorsanız okuyun ama çokta beklentiye girmeyin.
Çıplak YalanlarLiliana Hart · Martı Yayınları · 201561 okunma
2016 18. kitabı
Üçüncü kitap Jack'İn geçmişinde yaptığı bir grevle ilgili.Sonu hakkında her şey biliniyor.Seride en az beğendiğim kitap bu.Seriyi okuyan okuyucuların kısa sürede ara vermeden okumalarını tavsiye ederim.
Çıplak YalanlarLiliana Hart · Martı Yayınları · 201561 okunma

Liliana HartYazar · 4 kitap
Liliana Hart , New York Times, USA Today ve Publisher'ın 40'dan fazla eserinin Haftalık Çok Satan Yazarıdır. İlkokulunu kolej yılına girdikten sonra derhal yazmaya bağımlı hale geldi ve onun hayatıyla ne alakası olduğunu bulduğunu biliyordu. Neden müzikten mezun olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. 2011 Haziran ayında kendinden yayın yapan Liliana, 4 milyondan fazla e-kitap sattı. Dünyanın dört bir yanındaki listelerde birinci sıraya çıktı ve serisinin üçü New York Times listesinde çıktı .Liliana, aranan bir konuşmacı ve California'dan New York'a Londra'ya ayakta duran kalabalığa açılış konuşmaları ve kendi kendine yayın yapan çalıştaylar verdi. Liliana neredeyse her zaman bilgisayar yazısında ya da kocası Scott Silverii ile kurduğu ve yazarlara kolluk kuvvetleri, yangın kaynakları sağladığı SilverHart International için atölye çalışmaları yaparak yollarken bulunabilir; böylece yazabilirler. Liliana ve kocası çocuklarıyla vakit geçirmediğinde, göçebe hayatlarını yaşıyor, onları en çok ilgilendiren yerlerde seyahat ediyorlar.