Puan

810 üzerinden
28 kişi
Puan vermedi·64 syf.·
2025 50. kitabı
"Biliyorum bu duvarı benim için yapmışlar. Bilmediğim bir şey var: ben içindeyken mi örülmüş, yoksa dışındayken mi?" DevamDevam "Devam, Kendimi kurtarmak için yazıyorum, diyen Ferit Edgü’nün, kuyuya düşen ya da kuyudan yükselen ilk gençlik öykülerinden oluşuyor. DevamDevam kıtabımız "Bir gün sona erecek bütün bunların hepsi. Bir gün. Hepsi. Ses sona erecek. Tükenecek senin sesin. Beni izleyemeyecek. Mırıldanmalar. Kımıldanmalar. Bir gün hepsi. Gece ya da gündüz. Bir gün." "Ama ben yeniden yazmak istemiyorum. Olsun, dene. Hiç yoktan iyidir. Deniyorum ya! Biraz daha, biraz daha." DevamDevam
Hikaye (Öykü) Edebiyat
DevamFerit Edgü · Alfa Yayıncılık · 2019108 okunma
2020 105. kitabı
Devam, Kendimi kurtarmak için yazıyorum, diyen Ferit Edgü’nün, kuyuya düşen ya da kuyudan yükselen ilk gençlik öykülerinden oluşuyor. Ferit Edgü'nün tüm kitaplarını alfakitap.com adresinde bulabilirsiniz.
DevamFerit Edgü · Alfa Yayıncılık · 2019108 okunma
Ferit Edgü'nün yazma heyecanı
2020 206. kitabı
Okunma: 13 Haziran 2020 13:44
Yazarken yorulmuyorum ben. Yazmazken yoruluyorum. Yazmadığım zamanlar demek istiyorsun, seni daha çok yorduğunu mu söylemek istiyorsun yazmamanın? Bu bölümde yer alan metinler 1960-67 arası, Paris/ Hakkari/ Keskin (Kırıkkale)' de yazılmış, bazıları o günlerin dergilerinde yayımlanmış ve ilk kez 2001 yılında kitaplaşmıştır.
DevamFerit Edgü · Sel Yayıncılık · 2001108 okunma