DİRİBAL
Haftasonunda severek okuyacağınız, kendinizden birşeyler bulacağınız, okudukça duygudan duyguya sürükleneceğiniz bir #öykü kitabı ile merhaba demek istedim sizlere.
Bir istasyon çıkmazında 1980 darbesi ile yitip giden buruk bir aşkın hikayesi...Belki annesinin kopyası olması vesile oldu hikayenin ortaya çıkışına, belki de aydınlık yarınları yaşayamayan fakat kahkahası eksik olmayan Neval Hanım. Kimbilir?
Yitik zaman ile ayraç görevi gören fotoğrafın bağdaştığını nasıl anlayamadın Selçuk? Yeniden kazanabilecek misin o kadının kalbini, hı?
Dağların yorgun kızı Diribal' ın hikayesi ise o kadar hüzünlü, o kadar gerçek ki! Kendimi bir laz uşağı hissedip Karadeniz' in eşsiz güzelliğinde sohbetine eşlik ettim adeta.
Yaşam hakkının kutsallığını Perizad, Balaban ve Ulya ile kavrarken bizlere sunan bir Lilya.
Samira ve mücadelesi . Rüyalar hiç satılır mı? Okuyun, göreceksiniz.
Kalabalıklar arasında bir yalnız; berrak hikayesi arkasındaki gölge hayatıyla Levana!!
Küçük kırmızı radyo, Selim, Madam Ofelya ve mahallemiz...
Anjelique ve Leon
Ve İlknur Hatipoğlu' na yazma anlarında destek olan Şukufe Hanım ile Eytün' ü yazmasam olmaz.
#öyküseverler in kaçırmaması gereken, okumayı sevenlerin de keyif alacakları #diribal , #tavsiyemdir sizlere. Keyifle .