Dua ve Zikir

Orijinal Ülke:
2008101800008
Türler:

2017 2. kitabı
Önemli zikirler ve dualar, mealleriyle beraber bulunuyor, çok faydalandım, Ahmed Hulusi'nin eserlerini ücretsiz internetten indirebiliyor veya adresinize isteyebiliyorsunuz, parayla satılmıyor, Allah razı olsun.
Din
·400 syf.·
2018 11. kitabı
Nasıl dua edilir? Dua neden var? Duanın işleyişi nasıl? İbadet neden var? Kimin için var? Zikir nedir? Neden yapılmalı? Nasıl yapılmalı? Normal de ibadet enerji toplamak ve bunları beyinde ki sonsuzluğa kaydetmektir. En iyi şekilde kitap anlatıyor.
Din
2021 78. kitabı
Okunma: 25 Kasım 2021 11:39
Kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bir kitap. Kur'ân ve Hadislere dayanan, ehli tarafından önerilmiş dua örneklerinin yer aldığı bu kitap, ayrıca duaların neden Arapça orijinali ile yapıldığı, dua’nın şekli, yeri, zamanı olup olmayacağı, dua-kader ilişkisi gibi konuları aydınlatıyor. Hayatta insanın ihtiyaç duyabileceği her tür konuya yönelik dua önerileri mevcut. Tüm duaların türkçeleri de hemen altında verilmiş. Ayetlerin açıklamaları ve sure/ayet numaraları da. Tam bir başucu kitabı. Kitap Ahmed Hulusi’nin internet sitesinden ücretsiz olarak okunup, indirilebilmesinin yanı sıra “Kur'an-ı Kerim Çözümü” eseri ile birlikte ücretsiz olarak temin edilebiliyor.
2025 8. kitabı
Bu kitabı okurken ben ne okuyorum dedim bazı yerlerde. Hediye olarak geldi bu kitap ve bazı yerlerinde o kadar keskin ifadeler var ki çok şaşırdım. Mesela " hacca giden bir insanın kul hakkı da dahil bütün günahlarının silineceği tertemiz olacağı " gibi ifadeler var. Ve kitabın hiçbir kısmında kaynak gösterilmemiş buna çok şaşırdım. Açıkçası bana yazmak için yazılmış bir kitap gibi geldi. Okuduğum kitabı yarım bırakamama gibi bir huyum var yoksa sonuna kadar okumazdım. İçinde bazı zikirler ve dualar var bildiğimiz onlara sözüm yok tabiki ben genel olarak yazarın kendi yazdığı kısımları değerlendirdim.

Ahmed HulûsiYazar · 51 kitap
Ahmed Hulûsi (d. 21 Ocak 1945, İstanbul) yazar. 1965 yılından itibaren bugüne kadar, tasavvuf bakış açısıyla, İslam'ı bilimsel gerçeklerle açıklamaya çalışan otuza yakın kitap yazan Ahmed Hulusi, Allah ilminin karşılığı alınmaz prensibiyle eserlerinin hiçbirinden telif hakkı almayıp, tüm kitap ve makaleleriyle birlikte sesli ve görüntülü sohbetlerinin tamamını internet üzerinden okuyucuları ile ücretsiz ve tam metin olarak indirilebilir şekilde paylaşmaktadır. Kitapları birçok yabancı dile de çevrilmiştir. Son çalışması olan Allah İlminden Yansımalarla Kur'an-ı Kerim Çözümü adlı eserin altıncı yüz bin adetlik baskısı ücretsiz olarak hediye edilmiş, aynı eser yazarın kendi resmi web sitesinden de Eylül 2011 itibarıyla yaklaşık 966 bin kişi tarafından indirilmiştir.