Ecem Serisi 3

Hasrem Yayınları
Sıralamalar

Puan vermedi·344 syf.·
2023 78. kitabı
Öncelikle seri muhteşem bir seri. Okurken hem güldüm, hem ağladım, hem de sinirledim. Yazarın kitapları ile kendimi hep film izler gibi hissediyorum. Ecem ile Cem'in alevli ve inat dolu aşkı... Cem'in hastalığı ve birbirlerini kırdıkları noktalar... Ama her zaman Ecem'in onları toparlaması, bir yuvayı dişi kuşun kurması gibi. Fahriye Hanım için birlikte olmaya çalışan çift çok güzel günlere imza atarlar ve aşklarını sağlam tutup sevmeyi birlikte öğrenirler. Ve inatçı kızları, Ecem'in kopyası cadı Ece'yi de unutmamak lazım. :) Müjde AklanoğluMüjde Aklanoğlu
Aşk
2025 28. kitabı
Okunma: 04 Haziran 2025 03:03
Ecem serisinin 3.kitabı, merak içinde okuyacağınız bir kitap. Babası, amcası, dedesi psikolojik nedenlerden akıllarını kaybederek öldüğü için kendi başına da aynı olaylar gelicek diye korkan Cem sonunda Ecem'in hamileliğini kabul etti. Aralarını düzeltmek için tüm aile seferber oldu. Yurt dışından Cem'i büyüten annesi gibi sevdiği teyzeside bu seferberliğin içinde. Cem bazı gerçekler yüzüne vurulunca ben yanlış yapmışım diyebildi. Her ne kadar özür dilemeyi kendine yediremese de gerçeklerin farkına vardı. Başlarda bebeği kabul edemese bile doğum ambulans gelene kadar Cem'in sayesinde oldu. Doğum sonrası sıkıntılar yaşayan Ecem 10 günlük yoğun bakımdan sonra kendine gelerek bebeğine kavustu. Ve anlatamadığım bir çok olay var kitapta. Benim için çok heyecanlı bir okuma oldu. hasremyayinlari 'ndan çıkan mujde.aklanoglu.official 'nun yazdığı ecem serisinin 3.kitabı olan #ecem kitabını severek ve heyecan içinde okuyup, inceledim. Tavsiye ederim. Yazarımızın kalemine sağlık
·344 syf.·
2019 21. kitabı
serisini iki gunde okudum ve çok sıradan bir konuya sahip gibi geldi ve 2 kişinin aşkını anlatmak için seri şeklinde 3 kitap yazılmış bence konu fazla uzatılmış birde sanki yazarın tüm kitaplarındaki erkek karakterler aynı özelliklere sahip gibi geldi bana neyse diğer bütün kitapları okuduğum zaman daha iyi karar vereceğim
2018 285. kitabı
Okunma: 29 Temmuz 2018 01:15
Bu kitabı ikinciden daha fazla sevdim. Cem'in neden çocuk istemediğini öğreniyoruz veCem'in sırrı ortaya çıkıyor. Ama Cem halen kararlı çocuk istemediğine Ecem hamile olduğu için ayrılmaya karar veriyor. iki ay ayrı kalıyorlar sonra Cem'in teyzesinin hasta olması sebbebi ile yanlarına gelmesi ve Onların teyzesini üzmemek için evcilik oyunu oynamaya karar vermeleri işleri değiştiriyor. Bakalım gururlarını kırabilecekler mi? Kİtabı okurken bazı yerlerde hüzünleniyoruz ama çoğunlukla gülüyoruz. Müjde Aklanoğlunun kitaplarını gerçekten beğeniyorum. Hepinize tavsiye ediyorum. İyi okumalar..
·344 syf.·
2020 18. kitabı
Serimizin üçünçü kitabıda bitmiştir. Çok güzel bir hikayeydi. Sonunda hastalık değil aşk, sevgi, sadakat, tutku kazandı. Ecem bebeğine, Cem Ecem ine ve Ece sine kavuştu. Cem in tabiriyle Ece Dünyası, Ecem yaşama sebebi nefesine kavuştu. Yazarımız sağ gösterip sol vurmakta harkasın olamaz dediğim yerler de ya rüyamıydı, ohh sonunda diyerek devam ettim️..
EcemMüjde Aklanoğlu · Hasrem Yayınları · 2018117 okunma
3-ü 1-ində gecikmiş incələmə. burdan əvvəl oxumuşdum.
2022 28. kitabı
Kitabları oxuyan vaxt səhifələri necə tez çevirdiyini belə hiss etmirsən. . Müjde AKlanoğluna aid bu kitab dəsti 6 hissədən ibarətdir.....Heyif ki, mən dəstin son nümayəndəsi olan "Ecem"dən oxumağa başlamışdım. . Kitab üç hissədən ibarətdir......lakin,hissələr bir birinin ardı olduğuna görə mən sadəcə bir kitab deyərdim. Oxumaq istəsəniz ilk kitabdan başlamaq məcburiyyətindəsiniz.))) . Hər kəsə sevmək sevilmək nəsib olmaz.Bu kitabı oxumağa başlayanda iki şey hiss edəcəksiz; ya böyük boşluq.....ya da böyük məmnuniyyət........... . Kitabla bağlı bir neçə sual verəcəyəm. İlk məhəbbətini unuda bilərsənmi? Ya da onunla nə vaxtsa ailə olacağınl düşünmüsən? Bəs sevməyi bilməyən adaml sevmisən? Yaxud inamını itirmiş birinə inanmağı öyrətmisən? . Cem Ecemle bütün bunların öhdəsindən gəlməyə çalışır. Cem üçün sevilmək adət ənənə halına gəlməsinə baxmayaraq kiməsə aşiq olmaq ,sevmək yuxularına belə gəlməzdi. Ecem üçün yenidən eyni insanı sevmək,qabıq bağlamış yarasını qopartmaq kimi bir şey idi. . .Çox dərin məlumat vermək istəmrəm sehir pozulmasın deyə.....Sadəcə onu deyə bilərəm ki, oxuduqca içinə yixilacaqsız..)) . Sevməyin,sevilməyin necə bir hiss olduğunu bu cütlüklə yenidən öyrənmək istəyirsizsə tövsiyyə edirəm oxuyun...

Müjde AklanoğluYazar · 30 kitap
1986 İstanbul doğumlu olan yazar, İTÜ Tekstil Teknolojileri ve Tasarım Fakültesi, Moda Tasarım mezunudur. Bu alanda birçok çalışmada dereceye girip ödüller almıştır. Altın Kalem ödüllü araştırmacı yazar, alanında bir ilk yaparak aşk romanlarının içeriğindeki boşluğu doldurmak amacıyla, eğitimler almaya başlamıştır. Kişisel gelişimden, psikolojiye, diksiyondan adab-ı muaşerete, iş disiplininden, profesyonel hayata geçişe kadar birçok alanda sertifikası bulunan Aklanoğlu, Yaşam Koçluğu yapmaktadır. Yazdığı kitaplarla insanları eğitici, bilgilendirici ve motive edici bir durum sergilemektedir. “Edep Çiçeği, Bana Bir Masal Anlatsana, Rüyalar Gerçek Olsa, Rüyalar Gerçek Oldu, Bir Şans Daha, Kör Talih 1-2, Baksana Talihe 1-2, Şansa Bak, Araftayım, Geleceğim Sensin, Gamzelim; Bana Adımı Sor, Gamzelim; Ya’saklımsın, Yurtsuz, Kimsesiz, Zümrüt Kafes, Ayten, Kalpsiz, Kime Niyet Kime Kısmet, Hayal’et, Yasak Elma, Fedakar, Kaçış, Topal ve Centilmen, Hata (Bana Sevmeyi Anlat), Risk (Bana Esmeyi Anlat), Nadas (İki Yemin Bir Aşk), Vabeste (Yemin Bozdum Yolunda), Deli Fişek (Adı Bende Saklı), Deli Dolu (Kaderimde Saklı), Deli Divane (Ecem), Komplo, Kuklacı, Strateji, Pusula (Ördü Kader Ağlarını), Vakitsiz (Yağmur Bulut’u Unutursa)” adlı eserleri bulunmaktadır... Evli ve iki çocuk annesi olan yazar, kurucusu olduğu Hasrem Yayınları’nda hâlâ yazmaya devam etmektedir.